cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A73 5G One Ui 6 Geri Bildirim 3

(Topic created on: 01-01-2024 08:09 PM)
132 Views
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Options
Galaxy A

Suanlik karşılaştığım sorunlar ve öneriler ;

1: Açık olan son uygulamalara baktığımda bir önceki uygulamaya doğru kayıyor, açık olan uygulamayı kapatmam için tekrar sağa geçip son uygulamayı kaydırmam gerekiyor.
Önceden bu şekilde değildi.

2 : Bende navigasyon tuşları kapalı, kenarlardan kaydırma ile kontrol sağlıyorum, Sağ veya soldan geri hareketi yaptığımda önceden üçgenin çevresinde gri halka yoktu. Hem boyutu buyuk, hem dikkat dağıtıyor. Bu bence kaldırılmalı.
Bu da önceki sürümde gayet iyi idi.

3 : Uygulamalar menüsünün alt kısmında baya boşluk artmış.

4: Son uygulamaları açmak için kaydirdigimda bırakana kadar uygulama önizlemesinin köşeleri keskin , bıraktıktan sonra kavisli oluyor.
Tümünü kapat tuşu biraz yukarı kaymış😑

5: uygulamalara değişik uygulamalar gelmiş, kaldirilabiliyor.
Hatta bir tanesinin ismi no pain no gain 🫡
image
6 : Önceki sürümde arka kamerada otomatik kadrajlama çalışıyordu. Şimdi otomatik kadrajlama geniş açı kamerasına geçip orada kalıyor yüz görmesine rağmen ne uzaklaşıyor ne yaklaşıyor.😑

7: APK dosyası yükler iken yükle ve iptal tuşu kutunun en altında bulunuyor. Çok kaymış.

8: Demin telefonu %5 iken şarja taktım yarım saat geçti %6 olmuş heralde batarya kalibrasyonu yapıyor. Sök tak yaptım düzeldi,kablo ve adaptör orjinal.

9: Kamerada video/süper dengeli modunu açınca geniş açı kamerasına geçiş yapıyor😑, kalite çok kötüleşiyor, zaten 12 MP olan ana kamerada EİS (Elektronik görüntü sabitleme) var, küçük bir yazılım ile düzeltilebilir.

10: Camera Asistant uygulaması gelmiş ne güzel😑
Açıklamasında Elma cihazlarında ki gibi otomatik lens değişikliğinin belirli cihazlarda çalıştığı yazıyor. Bu cihaza da bence destek gelmeli.

Not: Son uygulamalar kısmı Good Lock/ Home up ile eski haline geri geliyor. Tümünü kapat tuşu da eski haline geri döndü. 
One hand operation ile de geri tuşunun animasyonu düzeltilebilir. 

Bu uygulamalara gerek kalmaması gerekiyor @moderators 

Geri bildirim gönderdim uzaktan destek ile kontrolden bahsediyorsunuz🙄 Bu raporun yazılım editorlerine bildirilmesi gerekiyor.
Ciddi olamazsınız.(Moderatör dönüş yaptı ve ilgili birimlere iletildiğini bildirdi😊)

Umarım geri bildirim dikkate alınır 🫡

Sorun buldukça belirteceğim .

Sorun ve öneri harici yorum yapmazsanız sevinirim, konuda ve yorumlarda sorunlarin üstte kalması önemli 🫡

Eski konuya yanıt vermem kapatıldığı için maalesef yeni konu açıyorum.

7 Comments
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
bunlar sorundan ziyade tercih olmuş. Bataryanın bu kadar yavaş dolması ise cihazla alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer cihazla alakalı bir sorun olduğunu düşünmuyorsanız verilerini yedekleyip sıfırlamayı deneyin. Bu işlem telefonu her anlamda rahatlatacaktır.
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Bende One UI 6 olan A73 kullanıyorum ve size görüşlerimi bildireyim;

1) Aynı sorun bende de var

2) Buna katılmıyorum fazla dikkat çekmiyor

3) Bu doğru

4) Kavisli tasarım konusunda haklısınız

5) bakmadım buna

6) Otomatik kadrajlama hala çalışıyor bende. Siz paylaştıktan sonra özellikle test ettim sorun yok.

7) **bleep** da haklısınız

8 ) Batarya sorunu yok. Cihazınızda sorun olabilir.

9) Süper dengeli modu zaten geniş açıyla çalışması gerekir. Burda bir problem yok. Bu hep böyleydi.

10) Camera assistant çalışıyor. Otomatik lens desteği gelse cidden güzel olur 🧑🏻 🎄
0 Likes
v_pnly
Active Level 2
Galaxy A
Reis camera assistant nerden açılıyor ben güncelledim telefonu ama gözükmüyor
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
GoodLock'tan Camera Assistant'ı indirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında kamera ayarlar kısmında en aşağıda görünecektir.
v_pnly
Active Level 2
Galaxy A
Eyw sağol
0 Likes
Denizgezmis
Active Level 4
Galaxy A
İyi olmuş mustaak size güncellemeyle telefonunda ne değişti yeni ne geldi her gelen güncelleme telefonu bozar bozarki üst modele geçmeniz için sizi teşvik ederler
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Galaxy A
smart switch kullanılarak geri alınabilir
0 Likes