cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A73 5G KAMERA

(Topic created on: 01-12-2023 12:16 PM)
Abdullah095
Active Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar samsung galaxy a73 5g telefonumun kamera normal fotoğraf 108 mega piksel modunda deklanşöre basinca 5 saniye sonra fotoğrafı işliyor, normalde böyle degildi. Diger pro foto mkd. portre vs. boyle bi sorun yok, baska kamera uygulamalari ilede denedim ve donanımsal olmadığını, sorunun yazilimsal kamera sürümünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benzer problem sizde var mi kontrol edip yazarmisiniz. Bu durumu düzeltmek adına samsung'a benim yaptığım gibi bu veya benzer şekilde membres üzerinden raporlarsak belki duzeltilebilir. 
13.0.01.7. Kamera sürümünün fotoğraf modunda deklanşöre basınca gecikmeli olarak fotoğrafı işlemekte ve fabrika ayarlarina dönme, önbellek temizleme vs. çözümleri işe yaramamış olup, ilgili kamera sürümünün guncellenip hatanın giderilmesini samsung'a raporlamanızı ve güncelleme beklediğimi belirtmek isterim. Sorunun tamamen yazılımsal olduğunu diğer modlarda bu sorunun olmadığını yalnızca normal fotoğraf çekme modunda işlemede bi gecikme yaşandığını belirtmek isterim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Abdullah095,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

12 Comments
Galaxy A
O hemen hemen hepsinde yüksek ayarda aynı şekilde oluyor çünkü ilkemcşye daha fazla yükleniyor.Normal bir durum.
Abdullah095
Active Level 1
Galaxy A
108 mega pikselde deklansor bukdr beklemiyordu ama normaldi yani yazilim kaynaklı bu hale geldi.
Galaxy A
Evet,zaten o ayar yavastı ve yeni güncelleme ile iyice yavasladı.
Galaxy A
Benim 48mp bile yavaşlıyor ama 12 çok hızlı.Büyük ihtimalle gazılımsal bir hata var ve umursamadılar ki işlem hızı uzuyor kaydederken.
Abdullah095
Active Level 1
Galaxy A
Daha ciddi bunun icin members haric baska nerden yazilabilir aceba, sadece benim yazmam ilede olmaz gören herkesin yazması lazım..
Galaxy A
Samsung müşteri hizmetleri ve Güney Kore iketişşm adresine Korece yazarsanız faydalı olur.
Abdullah095
Active Level 1
Galaxy A
Tavsiye edebileceğiniz kamera uygulaması var mı, alternatif olarak
Galaxy A
Malesef API ayarını 3.parti uygulama ile kullanmıyorsunuz.
0 Likes
Galaxy A
108 MP az bir çözünürlük değil, işlenmesinin zaman alması çok normal. Diğer modlar 108 MP kullanmadığı için anında işleyebiliyorlar.