- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar telefonu alalı 3 gün oldu ancak ön kamerada yakın odak sorunu yaşıyorum. Bir nesneyi ön planda tuttuğumda nesneyi değil arkayı odaklıyor ekranda çılan yuvarlağa bastığımda selfie modunda hiçbir şey odaklanmıyor.
Kamera verilerini sıfırladım. Güvenli modda çalıştırdım. Güncellemelerim son sürüm. Kameramı sildim. Ancak sorun düzelmedi.
Mesela Samsung S8 plusta yakın çekim selfiede çıkan yuvarlağa tıkladığımda süper netlikte fotoğraf çekebiliyorken A73 te çekemiyorum.
Uzaktan selfie de bir problem yok ama telefonu yakından tuttuğumda herşey bulanık. Elimi yaklaştırıyorum yuvarlağa basıyorum elimi odaklasın diye yine olmuyor. Başka nesneleri elimde tutarakta denedim problem devam ediyor.
Sizce telefonda bir problem mi var?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2022 04:31 PM in
Galaxy AMerhaba gizem95,
İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2022 11:52 AM (Last edited 06-04-2022 11:53 AM ) in
Galaxy AA73 cihazın ön kamerasında odak sabit odakttır yapılacak hiçbir çözüm yolu yoktur
Belli bir odak uzaklığı var o zaman net çeker yani odaklama özelliği bulunmamaktadır donanımsal gereği cihazda
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2022 11:54 AM in
Galaxy AYani yakın çekimde aşırı bulanık olması normal midir?
Bunu soruyu sormamın nedeni telefonda herhangi bir problem mi var öğrenmek istiyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2022 11:58 AM (Last edited 06-04-2022 11:58 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-04-2022 04:31 PM in
Galaxy AMerhaba gizem95,
İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD