Original topic:

A72

(Topic created on: 11-03-2021 11:16 PM)
89 Views
cavit78
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

A72 kullanıyorum ama parmak izi tanımlama ve telefon kilidi açmada sorun yaşıyorum bu sorunu düzeltmenin Bi yolu varmi bilen varsa yardımcı olabilir mi

5 Comments
Denizzx
Active Level 7
Galaxy A
Parmağını daire şeklinde 360 derece çevirerek tanıt sorun yaşamazsın
0 Likes
usta55
Active Level 7
Galaxy A
Sorunu tam anlatırsan anladığımız ölçüde yardımcı olmaya calışırız
0 Likes
cavit78
Beginner Level 3
Galaxy A
Yüzde 20 ye kadar rahat Bi şekilde tanımlama yapabiliyorum ama sonrasını biraz zor kaydediyor kaydettikten sonra defalarca telefonun kilidini açmaya çalışıyorum ama parmak izi tanınmadi diyip şifreyle açmak zorunda kalıyorum kilidi
0 Likes
Ceyhun108
Active Level 6
Galaxy A
Parmagini tamamamani kapla kenarlar fln anca
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cavit78,

Samsung Members > Yardım alın > İnteraktif kontroller > Parmak izleri bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi öneririz. ‘’ Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor ‘’ sonucu çıkarsa sensörde bir sorun yoktur.

Sorun için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. ( Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)

• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.

• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

Yukarıdaki işlemleri denemenize rağmen aynı sorunlarınız devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes