Original topic:

A72 soru

(Topic created on: 12-04-2025 07:38 PM)
141 Views
ipekoz
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba 1 yıldır a72 kullanıyorum. Kamerasından hızından memnunum ama güncelleme olayı üzdü ve bir kaç sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim🙂

1. Kilit ekranındaki saat şekli değişmiyor clock facedende denedim başka bir yolu var mı
2. Android 15 gelmicek ama marttan beri güvenlik güncellemesi de gelmiyor. Artık gelmicek mi?
3. Android 15'i telefoncu yüklerim dedi ama bir sorun yaşar mıyım telefon ile ilgili kasma bozulma olur mu?
4. Kilit elranındaki saati telefona gelen yeni güncelleme mi yapıyor yoksa clock face den mi yapılıyor? 
5. Bu modele hiç mi güncelleme almıcak🙁

Şimdiden TEŞEKKÜRLER 
5 Comments
Galaxy A
Merhaba,

Ana ekrana basılı tutunuz > Kilit ekranına basınız > saat'in üstüne basınız seçenekler çıkacaktır.

Mart 2025 tarihinde desteği kesildi.

Resmi olmayan yollar ile yükleyecektir tavsiye etmiyorum uygulamalar sıkıntı çıkarır.
(E devlet, bankacılık uygulamaları, WhatsApp ve çoğu uygulama sıkıntı çıkarır kullanmaya izin vermez, ayrıca knox özellikleri bir daha çalışmaz)

Kilit ekranına saat özelleştirme One Ui 5 ile 2022 yılında geldi.

Evet almayacak

Rica ederim 😊
ipekoz
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler 😊
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
Kardeşim merhaba;

A72 cihazın çok çok önemli olmadıkça güvenlik ve bir üst sürüm yüklemesi olmayabilir.

Android 15 yüklersen de ekstra hız performans sağlar bu konuda şüphen olmasın 😊🙏
0 Likes
ipekoz
Active Level 1
Galaxy A
Peki ben kendim yükleyebilir miyim illa telefoncular mı yapabiliyor
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
Siz de yüklersiniz bilgisayar varsa ama telefoncunun yüklemesi daha iyi olur