cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A72 rar dosyası

(Topic created on: 05-01-2021 02:59 PM)
hsdibek
Active Level 3
Options
Galaxy A

A72 telefonun Dosyalarım uygulamasında indirdiğim rar uzantılı dosyayı açmaya çalıştığımda "bu dosya türünü destekleyen uygulama yok play store da aransın mı" diyor rar uygulamasını yükledim halen demeye devam ediyor. Rar uygulamasını ayrıca açıp dosyayı bulup açmak gerekiyor. Ekran görüntüsü alayım dedim 7 kere uğraştım elimi kaydırınca uyarı kaçıyor : (

Dosyalarım rar dosyasını açamıyorsa en azından açacak uygulamaya müsaade etse : )

Google files uygulamasını kurdum onda hangi program ile açılması istendiği soruluyor. Yani açabilecek programı tanıyıp soruyor.

Es file Explorer geçen açtığım konuya çözüm değildi. O yüzden yeni bir konu açtım, kusura bakmayın. Xls, xlslx, doc, docx, PDF de ne yapıyorsa onu yapsın yapamıyorsa düzeltme için dikkate alsınlar.
Buraya birşeyler yazmamın sebebi Samsung yetkilileri dikkate alsın diye.
Ha bu arada başka bir hata daha buldum. Samsung tutor uzaktan destek uygulaması wifi ile çalışmıyor sadece mobil ile çalışıyor : )

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hsdibek,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy A
Nasıl çözüm değil ben hep orda açıyorum
0 Likes
hsdibek
Active Level 3
Galaxy A
Cihazda sorun varsa başka bir marka mi öneriyorsunuz. Niye 3.party bir yazılım yükleyeyim ki.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hsdibek,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes