cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A72 gelen aramalarda telefonun sesi cikmiyor ve titremiyor

(Topic created on: 03-03-2023 03:53 PM)
483 Views
bayapık
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaslar A72 kullanicisiyim bu aralar gelen aramalarda telefon calmiyor ve titremiyor gelen aramalari goremiyorum.Ama ekrana cevapsiz cagri olarak gorunuyor.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonu yeniden başlattınız mı Ayarlar Sesler ve Titreşim ayarlarını kontrol edin. Hepsi olmazsa tek çare Ayarlar'ı yedekleyip sıfırlamak.

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar uygulamalar telefon uygulamasını bul üzerine tıkla depolama veriyi sil işlemlerini sağlayarak telefon uygulamasının verisini bu şekilde silebilirsin.
Sıfırlama işlemini yapmak için de ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemlerini yap.

View solution in context

21 Comments
bayapık
Active Level 4
Galaxy A
Bunun bi cozum yolu yok mu arkadaslar bu durum canimi sikmaya basladi
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Rahatsız etmeyin mi açık odak modu mu rutin mi
bayapık
Active Level 4
Galaxy A
Rahatsiz etmeyin modu aktif degil
bayapık
Active Level 4
Galaxy A
Odak modunuda bulamadim
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Arama geldiğinde nasıl bir ekran geliyor detaylı anlatır mısın başka bir telefondan ara kendini
bayapık
Active Level 4
Galaxy A
Ekran normal olarak cikiyor ama telefonun sesi cikmiyor ve titremiyor
bayapık
Active Level 4
Galaxy A
Modlarda odak modu yok simdi baktimda
bayapık
Active Level 4
Galaxy A
Gelen arama normal olarak gorunuyor ama o esnada telefonun sesi cikmiyor ve titremiyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Telefon sessizdedir ya da geçici olarak sessize alınmıştır. Telefona saat bağlıysa oradan kapatmış olabilirsiniz. Hoparlörlerde sorun yoksa büyük ihtimal ayarlarda bir ayarı farketmeden degiştirmiş olabilirsiniz. Ayarları sıfırlamanızı öneririm. Fabrika ayarlarından farklıdır ya online destek alabilirsiniz