cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A72 Android 15

(Topic created on: 03-18-2023 10:14 AM)
ÖmerA72veSarı
Expert Level 2
Options
Galaxy A

image

image

İnşallah bu haber doğrudur. A72 Android 15'i hakediyor.
10 Comments
Karga
Active Level 9
Galaxy A

Bu açıklama Samsung tarafından yapılmış bir açıklama değil. Bir kullanıcının görüşü. Galaxy A72 son olarak Android 14 alacak. Samsung A52 ve A72 için 3 büyük güncelleme sözü vermişti. İkisi zaten geldi.

Galaxy A
Ben bunu daha önceden okudum. Dedigim gibi Samsung firma A72 için sürpriz yapabilir.
Karga
Active Level 9
Galaxy A
Yapma ihtimali var ama çok düşük bir ihtimal. Çünkü Samsung zaten çok fazla modele güncelleme mesaisi harcıyor. O zamana kadar A serisi yeni cihazlar da edinmiş olacak. A7x serisi çok fazla satmaya devam etseydi Samsung güncelleme verir derdik ama A7x serisi sonlandırıldı. Samsung zaten son bulmuş bir serisinin o zaman 5 yaşına girecek cihazına niçin güncelleme versin? Üstelik A72, nispeten eski de bir işlemciye sahip. Snapdragon 720G, Android 15 ile çok uyumlu çalışmayabilir. Samsung bence bu kadar masrafa girip bir de eski bir model için risk almaz. Ama ihtimal, bakarsınız güncellemeyi verir de.
Galaxy A
Daha android 14 bile netleşmedi bi çıkmayan yazılım için tartışmak elbette uygun olmaz bizlere
Galaxy A
A71 Android 13 aldı A72 Android 14 alacak ama Android 15 alır mı bilmiyorum ben sadece böyle bir haber buldum inşallah doğrudur.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef samsung turkiye ve sitelerinden baska yere inanmayin
Galaxy A
Samsung firma A72 için bir sürpriz yapabilir.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef
Galaxy A
2021 Mart ayında tanıtıldığı için 4 yıl sürüm 5 yıl güvenlik yaması alabilir.
Eğer böyle olursa Android 15 son alacağı sürüm güncellemesi olur.
Ama telefonun donanımı destekler mi bu güncelleme işleri biraz googleye de bağlı.
Ama ümitlenmeyelim.