cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A72 İLE A73 5G KASALARI BİREBİR AYNI MI ?

(Topic created on: 09-06-2023 01:46 PM)
546 Views
YufYuf
Active Level 3
Options
Galaxy A

Beğendiğim bir kılıfı sipariş edeceğim fakat A73 5G modeline göre yok. Daha önce A72 modelini inceleme fırsatım olmuştu kasalar birebir aynı duruyordu, milimetrik ölçü farkı var mıdır ? Eğer yoksa A72 modelini sipariş edeceğim. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

10 Comments
samsung6060
Active Level 5
Galaxy A
Evet a72 kılıfı a73 e rahatlıkla olur
YufYuf
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürler bilgi için. Galaxy A72 modelinde kulaklık girişi var. Kasa olarak herhalde tek farkı o. O da benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor. Sipariş vereceğim şimdi. Tekrardan teşekkürler.
samsung6060
Active Level 5
Galaxy A
O delik pek sıkıntı olmaz en azından kılıfa hava girişi olur cihaz pek ısınmaz öyle düşünelim daha mantıklı rica ederim
samsung6060
Active Level 5
Galaxy A
Bir bilgi daha vereyim a23 ün kılıfı a73 e uyuyor onunda deneyimini yaptım
YufYuf
Active Level 3
Galaxy A
Samsung herhalde kalıptan tasarruf etmek için tüm modellerin kasasını tek kalıptan çıkarmış 😀
samsung6060
Active Level 5
Galaxy A
Galiba ksksks ama 2 tane cihazın uyuyor kılıfı a73 e
YufYuf
Active Level 3
Galaxy A
Birkaç gün önce A72 ile A73 kasaları çok benzer olduğu için A72 kılıfının A73 modeline olup olmayacağını sormuştum. Ürün bugün geldi ve telefona taktım. A72 kasa olarak çok az daha büyük zannedersem. Ayrıca kılıfa bakacak olursak A72 modelinin hoparlör ve mikrofon delikleri A73 modelinden birkaç milim sağdaymış. Bu sebeple kılıf üzerindeki mikrofon ve hoparlör delikleri birbirini tutmadı. Bir de A72 modelinde olan jak girişi A73 modelinde yok. Yani kasalar her ne kadar kopyalanmış gibi dursada marka bu tarz milimetrik oynamalarla kasaları birbirinden farklı hale getirmiş ve aynı aksesuarların kullanılmasını engellemiş. Bilginiz olsun. İyi geceler, iyi forumlar. 
Arda1907
Active Level 2
Galaxy A
Kablosuz kulaklık lar var ne olacak alırsın sorun çözülür
0 Likes
YufYuf
Active Level 3
Galaxy A
Cihazları kıyaslamıyoruz. Kasalar arasındaki farklılıklara bakıyoruz. Ben kendim A73 kullanıyorum zaten.
0 Likes