cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71

(Topic created on: 07-14-2021 05:38 PM)
265 Views
perperisan
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba sizden bir fikir almak istiyorum gectigimiz gunlerde A71 telefonumda şarj ederken sarjin kendi kendine durdugunu ve kablonun cok isindigini soylemistim size daha sonra telefonu aldigim Vatan bayisine gittim yetkili bana sıkıntı bence şarj kablosunda istersen gonderelim ama tüm kutu gider 21 gün icinde en gec doner dedi ya da başka bi type c kablo alıp dene dedi ben de orijinal olmayan bi type c kablo alıp denedim suan gayet normal şarj oluyo sadece 2. Şarj edisimde bi kere 97ye gelince durdu ama bir daha oyle bisey olmadı sizce yine de telefonumu garantiye gondermeli miyim yoksa sıkıntı kablodaymis diyip yeni bi orijinal kablo alıp geçmeli miyim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba' Telefonunuz göndermeniz gerekmektedir zira şarj kablosununda olmaya bilir tek sıkıntı tleeofnununz da da olabilir kullanmadığınızda hızlı şarj kapatın orijinal olmayan kablolarda kullanmayın hızlı şarj ı

View solution in context

3 Comments
perperisan
Active Level 1
Galaxy A
Benim de gonlum bundan yana ama ya başka bi sıkıntı cikarsa diye de korkmuyo değilim ve servise giderse kabloyu da degistirebilirlermis orijinal kablo cok da ucuz bir şey değil:/ bir yandan da telefonumu o kadar uzun sure gondermek de istemiyorum
0 Likes
Galaxy A
Bence telefonu bi gönderin, her ıkisinde de sorun olabilir
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba' Telefonunuz göndermeniz gerekmektedir zira şarj kablosununda olmaya bilir tek sıkıntı tleeofnununz da da olabilir kullanmadığınızda hızlı şarj kapatın orijinal olmayan kablolarda kullanmayın hızlı şarj ı