cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 telefonumla karşı tarafa sesim gitmiyor.

(Topic created on: 07-25-2023 04:21 PM)
1445 Views
samielk
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba 

A71 telefonum Android 13 için 4 temmuz 2023 güvenlik güncellemesi öncesinden sonra gelen çağrılara yada benim yaptığım aramalarda sesim gitmiyor karşı tarafı duyuyorum.

4 temmuz 2023 güvenlik güncellemesin 'dede bu sorun düzelmedi hala sorun devam ediyor.

Yaşadığım bu sorunu çözebilmek için telefonu kapatıp açmam gerekiyor.

Kapanıp açılma gerçekleştikten sonra  telefonum normal kullanıma devam ediyorum  bu süre 10 yada 15 gün devam ediyor ve tekrar aynı sorunu yaşıyorum.

aynı çözüm yöntemini kullanarak telefonumu kullanmaya devam ediyorum.

bu sorun  gittikçe kısalmaya başladı ve cidden can sıkıcı oluyor.

tam bir toplantı yada önemli görüşmelerin olduğunda telafisi zor olaylar yaşamaktan korkuyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Mikrofon bölümünden mikrofonu kontrol edin. İşlem gerekli yazabilir.

Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.

View solution in context

1 Comment
Solution
Galaxy A
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Mikrofon bölümünden mikrofonu kontrol edin. İşlem gerekli yazabilir.

Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.