- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese Merhaba arkadaşlar bayramdan önce paylaştığım videoda telefonun kamerasının video modunda başarırız olduğu ve sarj ile alakalı problem olduğunudan totalde 5 defa 1 haftada ise 3 defa servise gittiğimi belirtmiştim sarj olayını 3. Defada çözebildik çok şükür fakat kamera olayını bir türlü aşamadik. Bu yüzden 11.05.2022 tarihinde tekrardan garantiye getirdim ve video kayıtları ile kameranın halen daha duzelmedigini degisim istediğimi ve onarım istemediğimi belirttim. 24.05.2022 tarihinde telefonumda hiçbir problem olmadığını ve bu yüzden talebimin iptal edildiğini söylediler tüm testlerden başarı ile geçtiğini söylediler Saçmalığa bak!! Ben sizin test sonucunuza inanmak zorunda değilim! Fakat siz benim video ile beyan ettiğim bir soruna inanmak zorundasınız. Yalandan yere yok onay bekliyor yok mail atıyoruz yok çözecez kendinizi kandırın ancak ama bende bundan sonraki süreçte samsungu tamamen hayatımdan çıkarıyorum ve bu süreci resmiyete dökecem artık yeter!! Benim tek isim haftada 3 kere servise gitmek değil.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-28-2022 10:55 AM in
Galaxy AMerhaba mustafa1414,
Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-24-2022 08:54 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-28-2022 10:55 AM in
Galaxy AMerhaba mustafa1414,
Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Teşekkürler.
MOD