cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 güncelleme

(Topic created on: 11-18-2020 02:36 PM)
432 Views
aktaşss
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba Arkadaslar;

Umarim gelecek olan güncelleme için sesimizi duyan olmuştur cihazın koyu renkte bir sıkıntısı var ekranın sol tarafi resmen farkli bir renk ben sürekli yazıyorum yazmayada devam edeceğim fabrikasyon bir hata 1 bucuk aylık telefon ve ben bunu aldıktan bir hafta sonra farkettim umarim bu hatayı düzeltirler
Saygilar 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aktaşss,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Ekran renk sorununu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben A20 kullanıyorum, aynısı bende de var. Sol tarafta ve karanlık modda çok belli oluyor. Ben de son güncellemeden sonra farkettim. İnşallah düzeltilir.
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
Bende aldım 1 hafta sonra güncelleme geldi sonrasında bu durum ortaya çıktı yeni gelen güncellemeyle bozduklarini telafi ederler umarim karanlık modda kullanamıyorum ortamda tv ışığı falan varsa tabanı siyah olan uygulamalarda yine ayni görüntü
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnşallah güncelleme ile ilgilidir, yoksa servis işi zor benim açımdan, çünkü Kayseri'ye en yakın servis Ankara'da, üstelik yedek bir cihaz da yok bu süre zarfında. Güncelleme ile düzelir inşallah, şu anda tek istediğim bu.
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
umarim burdan sesisimizi duyarlar servise gitmek falan çözüm değil ben götürdüm bir sorun yok denildi yani bu kadar gozle görülen somut bir şeyi nasıl görmüyorlar oda tartışılır durum böyle devam ederse düzeltme yapılmazsa ilerleyen zamanlarda ekran yanacak serviste kullanıcı hatası diyecek bu kadar basit
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kesinlikle.
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
düzeltilebilir kronik halde su anda guncellemeyle geldi bu sorun yayınacak olan güncelleme bu sorunu ortadan kaldırabilir aksam oldumu telefonu elime alasim gelmiyor ya kirmizi yeşil mor
s7 edge vardi bende ondada ayni sorun yasadim ekranda pembe çizgi 3 kere ekran değişti ama 3 kere ayni hata oldu en son ekran yandı gitti cöp oldu
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
ben ilk gördüğüm anda kaydettim duruyor arşivimde inanın servis onuda görmez götürdüm ekranda bir problem yok dediler surekli o servis senin bu servis benim gezelimmi telefonlar hayatımızda onemli bir rol oynuyor her sey telefonda surekli servise vermekte istemiyorum alınan her yeni şeyden insanin bir beklentisi oluyor olmalıda
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
inanın 12 bin verilip alınsada yine ariza çıkıyor o kadar para verip telefon alıyorsunuz gözümüzden sakiniyoruz resmen... sonuç ekrani çıkmışsınız yok düşmüş yok çarpmış bahaneler
flasget
Active Level 7
Galaxy A
sesimizi duyan , ilgilenen yok bosa yazma kardo