_SeDa_
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Niye bu telefona güncelleme gelmiyor. Böyle olacağını bilsem M51 alırdım. Kardeşim kullanıyor ona sürekli güncelleme geliyor. A71 güncelleme çok nadir geliyor onda da sorun çıkarıyor telefonda
4 Comments
SNSNSNSNSSN
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-22-2021 12:40 PM in
Galaxy A
Güncelleme gelse ne oluyor ki ? Bir kullanıcı bile bile isteye isteye cihazda hata bulunmasına rağmen ve bu markanın bunu düzeltmeyerek güncelleme yayınlayıp daha beter etmesine rağmen güncelleme isteğindeki bu ısrar neden ki ? Sorunların düzeleceğini umuyor isen Geçmiş olsun .
_SeDa_
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-22-2021 12:52 PM in
Galaxy A
Yapılan hatalar düzelsin diye istiyorum yoksa durduk yere niye bozuyorlar telefonları sorunsuz çalışıyodu Android 11 gelene kadar
SNSNSNSNSSN
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-22-2021 12:56 PM in
Galaxy A
Evet güncelleme demek bozmak demek. Şahsrn ben güncelleme yapmıyorum artık. hâlen daha android 10 sürümündeyim. En iyi yazılım kutudan çıktığı yazılımdır. Güncelleme ile de hiçbir sorunu çözmezler. Yenisini almanı istiyorlar :(
NAZİFS938B-X910 -R950
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-22-2021 01:01 PM in
Galaxy A
Selam Dostum,
A71 için yeni bir haziran yamasi yayınlandı. Şu anda sadece Polonya da yayınlandı. Yakında türkiyede de yayınlanacak. Hayırlı olsun.
Aşağıdaki linkte daha detaylı gorebilirsin.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A71-HAZİRAN-GÜNCELLEMESİ/td-p/8776115
A71 için yeni bir haziran yamasi yayınlandı. Şu anda sadece Polonya da yayınlandı. Yakında türkiyede de yayınlanacak. Hayırlı olsun.
Aşağıdaki linkte daha detaylı gorebilirsin.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A71-HAZİRAN-GÜNCELLEMESİ/td-p/8776115