cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 ekran kaydı sorunu

(Topic created on: 06-21-2023 12:07 AM)
154 Views
JoSePH52
Active Level 6
Options
Galaxy A

A71 cihazımla ekran kaydı yaparken kasma donma baslıyor oyunda fln değil sadece ana ekranda geçiş yaparken bile takılma olıyor kasıyor yani neden nasıl düzelir normalde kasma donma yaşamıyorum günlük kullanımda ekran kaydını sa uygulama ile değil kendi içindeki özellikle yapmama rağmen olıyor video fps si de galeride 30 45 arası gösteriyor normalde ekran 60 hz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  JoSePH52 , 

İncelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy A
Bende a71 kullanıyorum kasma donma yok ekran kaydında
0 Likes
JoSePH52
Active Level 6
Galaxy A
Ekran kaydı başlat ana ekranda fln biraz gez sonra galeriye girip yukarı kaldırınca fps yazıyor ya videonun orda kaç yazıyor az soylermisin
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy A
Bende fps yazmıyor
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy A
Kayıt ettikten sonra baktım 28 fps
0 Likes
JoSePH52
Active Level 6
Galaxy A
Ekran kaydı normalde 60 fps olması lazım değil mi ekran 60 hz demekki kayıt alırken fps düşüyor donma kasma fln olıyır
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  JoSePH52 , 

İncelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes