cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71'den A72'ye Geçiş

(Topic created on: 04-09-2021 06:24 PM)
388 Views
A71FanEdition
Active Level 9
Options
Galaxy A

Ben A72 ve A71 kullanmış biri olarak A71li birinin 

A72'ye geçmesinin gerekli olduğunu düşünmüyorum 
Ama eğer 
90 hz ekran
Suya karşı dayanıklılık 
30x zoom
Özelliklerini istiyorsanız geçebilirsiniz.
Ama öyle pek bir Fark yok 
Not: A71 pil sorunu yaşıyor ama A72 elimde uzun sure kalmadığı için pil sorunu olup olmadığını bilmiyorum.

7 Comments
EmreS20FE
Active Level 9
Galaxy A
En iyisi suya karşı dayaniklılık
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ' emreA21S güzel hoş da suya dayanıklı su geçirdiği an çöpe at misali yani benim gözümde a72 a71 arasındaki tek **bleep** 90 hz
archtect
Active Level 5
Galaxy A
Suya dayanıklı her telle deniz havuz normal su araba yıkarken hortum tutma vs vs herseyi yaptım hic birine bse olmadı insanımız suya dayanıklı alıyor su alır die sokmaya korkuyor bse olmuyor abi 4. 5. Telim ilk sony de cıkmıstı yıllar önce ozamanda kac kez havuza daldım telefonu yere düsürüp kasayı oynatmazsan bse olmuyor
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
5000 TL VER VE SNP720G KOYSUNLAR 😪
yusufbkr
Active Level 7
Galaxy A
Değmez
A71FanEdition
Active Level 9
Galaxy A
Evet bende öyle düşünüyorum.
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Kamerada **bleep** var . Ciddi anlamda var ois çok önemli bir özellik. Gece modu daha güzel çalışıyor A72 nin. 90 hz ve su dayanikliliği var. Ancak fiyatını etmez. A72 nin batarya performansını çok merak ediyorum. Reklamlarinda 2 gün pil ömrü sunuyor ama gram inanmiyorum. A71 tanitimda öyle diyolardi gece kendi kendine %15 harciyor. İnşallah A72 öyle değildir. Fiyatlar 2 3 ay sonra baya bi düşüş yaşayacak. O zaman gözden geçirilrbilir A71 şarj sorunu telefondan soğuttu.