cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 cihazda hata

(Topic created on: 05-07-2022 06:37 AM)
335 Views
bakiak1
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba, A71 model bir cihaz kullanıyorum. 1 senedir kullandığım cihazın bu problemi aldığım günden 2 hafta sonra kendini gösterdi. O zamanlar haftada bir bu arızayı verdiği için umursamadım. Şu anda ise günde 2 belki 3 kez bu durumu yaşıyorum. Problem şu; 

- Cihazda uygulama çöküyor ( optimize ettiğimde çöken uygulama algılanmıyor ama hata ayıklamada görünüyor). 

- Çökmeyle birlikte cihaz mikrofonu, ahizesi ve   jak girişi tamamen işlevsiz hale geliyor.

- Aynı zamanda uygulama içinde herhangi bir işlem yapamayacak kadar ( donan bir İnternet sayfası gibi) kasmalar başlıyor.

- Cihaz aşırı ısınıyor

Sorun uygulama çökmesiyle başlıyor. Cihazı aldığım gibi eski verilerimi yedekledim ve problemin bundan kaynaklanabileceğini düşünüp cihazı sıfırladım. Herhangi bir yedekleme yapmadan boş bir halde kullandım ve aynı sorunu yaşadım. Ayrıca samsung members ekibi de herhangi bir şekilde yardımcı olamadı. Sorum şu, kaskom var ve garanti devam ediyor olması lazım. Sorunum halledilebilir mi bilmiyorum. Daha kötüsü resmi olarak belirtildiği üzere 21 iş günü telefonsuz kalabilirim. Kasko veya garantiden bu süre zarfında telefonsuz kalmamak için herhangi bir cihaz temin edebiliyor muyum? İnternette pek bilgi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

4 Comments
GürkanA255G
Expert Level 2
Galaxy A
Kanka sana şunu diyim samsung a anlatamazsın benim a21s 10/10/2020 tarihinden itibaren servisten çıkmıyor 3 4 ayda bir servisteyim istersen sende bi göster ama şunu diyim yazılım atalım derlerse attırma direk servise aldırmaya bak
Sametsss
Active Level 6
Galaxy A
Yeni telefon al
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba'
Bakiak1

Evet telefon temininde buluna biliyorsunuz cihazınız'da yazılım sal sorunun dışında donanımsal sorun da olabilir detaylı bir şekilde incelenmesi gerekmektedir bu sorununuzu genel merkez ile de paylaşmanızı öneririm mümkünse video kaydı alırsanız çok daha iyi olur
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba bakiak1,

Yetkili Samsung Servis Merkezi'ndeki ekiplerimiz, konularında eğitimli uzmanlarımız, orijinal Samsung yedek parçalarını kullanarak cihaz onarımlarını gerçekleştirmektedirler. Cihazınızda sorun olması durumunda, ekibimiz gerekli işlemleri tamamladıktan sonra, teslim alabilirsiniz. İkame ürün için onarım yaptıracağınız servis merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Servis bilgilerine ulaşmak için;

target=_blank target=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Kasko işleyişi ve prosedürleri ile ilgili bilgi almak için de, Samsung'un kasko gibi bir sigorta türü bulunmadığından, kasko firmanızla görüşmeniz gerekmektedir.

Teşekkürler.

MOD