cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 bildirim Sesi

(Topic created on: 09-15-2020 06:53 PM)
1840 Views
volpir
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba,  Samsung A71 kullanıyorum.  Kulaklık takılıyken zil sesi geliyor lakin mesaj, whatsApp bildirim sesi gelmiyor. 

Bir de kulaklık takılı değilken normal kullanımda  whatsApp bildirim sesi bazen geliyor bezen gelmiyor. Misal 10. WhatsApp bildiriminde ses çıkıyor. Ekrana düşüyor. Turkcell kullanıyorum veri tasarrufu kapalı, bildirim sesleri açık, arka planda çalışıyor v.s ama problem devam ediyor. SMS geldiğinde problem yok. Yardımcı olabilir misin? Teşekkürler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim çünkü yazılımsal bir problem olabilr yada kardeşim

Durumun uzaktan incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar

View solution in context

2 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim çünkü yazılımsal bir problem olabilr yada kardeşim

Durumun uzaktan incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
volpir
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler, aradım fabrika ayarlarına dön dediler yaptım düzelmedi, yarın Samsung Tutor üzerinden yardımcı olacaklardır (mesai saati geçti), yazılımsal galiba, zira kulaklığı taktığımda kulaklık çalışıyor lakin telefonun üst kısmında kulaklık simgesi çıkmıyor.