Resolved! Solved

Original topic:

A71 batarya sorunu

(Topic created on: 04-20-2020 04:38 AM)
3365 Views
srtcdrmscn
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar samsung galaxy A71 aldim persembe günü herhangi bir yukleme yapmadan  sadece rehber duzenlemesi yaptim telefon sarjinda yuksek bir dusus meydana geldi sarji doldurduktan sonra cektigimde hicbirsey yapmadan 1 dk icerisinde %99 A  dustu kurulum esnasindada dususler meydana geldi 3 gundur de en ufak bir yazismada bile hemen dusus saglaniyor baska bir ünlü markanin 2700 mah 6 inch lik telefonunu ilk kullandigim zamanlarda 1 saat gorusme yapmis olmama ragmen sadece %2 kaybım oluyordu ve cok oyun oynamama ragmen gayet tatmin ediyordu önceki cihazim.

Samsung A71 telefonu videolar uzerinde tanitimlarina yorumlarina  itimat ederek videolarda ciddi sekilde testler yaparak guclu bataryasina sahip bir cihaz oldugunu  belirttikleri icin guvenerek almis bulundum 
Bunun yanı sıra cihazda mevcut ta bulunan ne varsa whatsapp haric tum sistem gizli uygulamari dahil uyku modunda senkronizasyon konum adktif parlaklik adaktif kullanim vs vs guc tasarrufu hersey mevcuttur su anda bile bu iletiyi yazarken bile %4 dusus saglayarak %96 ya gelmistir 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba srtcdrmscn,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
srtcdrmscn
Active Level 3
Galaxy A
online testinizin sonrasindaki ekran goruntusu
0 Likes
hte
Active Level 4
Galaxy A
aynen bende de a51 var ben böyle bi batarya performansı görmedim
dün gece yatarken yüzde 60 da bıraktığım telefon sabah kalktığım da yüzde 18 di
dediğiniz gibi bende bütün uygulamaları güç tasarrufuna aldım yetmedi 450 küsür tane sistem uygulamaları dahil arka plan ve pil kısıtlaması yaptım yine de su gibi gidiyor şarjı
hele ki oyun oynayım dersem günde 2 3 defa şarj ediyorum yüzde 100 e
bundan önce a30 telefonum vardı 2 gün gidiyordu pili çok pişman oldum bu telefonu aldığıma
0 Likes
srtcdrmscn
Active Level 3
Galaxy A
sony xA1 ultra vardi ilk ciktiginda almistim hicbirsekilde problem yasamadim 2700 mah diye arkadaslar alinirmi o cihaz samsung al demislerdi 3 yil cihazi kullandim gerek camera gerek batarya superdi samsung alayim dedim ama gorduk persembe aldim cuma gunu aldigim yere goturdum servise gonderin diyor ben 2 gunluk cihazi servise gondermek zorunda miyim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dostum sürüm Android 10 ise sorunu rapor edin.
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba srtcdrmscn,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD