cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 Yeşil ekran ve Ghost Screen

(Topic created on: 04-25-2021 11:06 PM)
Onthatday
Active Level 5
Options
Galaxy A

Samsung gene samsungluğunu yaptı ve beni bir sorunla daha karşı karşıya bıraktı. Ghost screen alışık olduğum ve bildiğim bir durumdu ama zaten klavye dışında herhangi bir statik görüntü durmuyordu ekranımda klavye ghost screen yapınca da geçiyordu alışmıştım fakat daha dün cihazımı alalı 2 ay bile olmadan bir de ne göreyim yeişil ekran sorunu başlamış dün gece çok takmadım ama bugün gözüme daha çok çarpmaya başlayınca araştırdım ve bununda kronik olduğunu gördüm. Bu sorunun daha az göze batmasını engelleyen uygulamalar var bir tanesini kullanmaya başladım bile ve büyük ihtimalle sorun dahada fazla ilerlediği anda servise göndermeyi düşünüyordum ama forumda bir kaç kişi de aynı şeyi yapmaya çalışınca kabul edilmemiş bi sorun yok diye pışpışlanmışlar. 1. Bu sorunları başka yaşayan var  mı ? cihaz **bleep** etmez ? 2.Ben genede sormak istiyorum bu sonuçta kullanıcı hatası olamaz hadi ghost screen belki sonuçta adamda der aynı görüntüyü tutma uzun süre ama yeşil ekran varsa bunu engelleyemezsin. Ben güzelcene kutulayıp servise göndersem geri yollarlar mı ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Onthatday,

Yaşadığınız durumun garanti kapsamında veya haricinde değerlendirilmesi için, cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Size detaylı olarak bilgi paylaşabilmemiz adına, cihazınızda tüm önemli verilerinizi yedekledikten sonra en yakın Samsung servis merkezimizi ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
22 Comments
Fragile
Active Level 6
Galaxy A
Üstüne gidin hocam, olmazsa tüketici hakem heyetine kadar gidin ben s7edge ile başladım ekran yanığı yüzünden 3kere serviste degistirttim 4.de ben bu telefonu istemiyorum dedim bana üst model s8 verdiler 6ay felan onu kullandim onunda ekranı yanmaya başladı bu seferde gittim pışpışladılar sonra thh ye başvurdum kapalı kutu istedim bu sefer s8+ verdiler telefon bu sefer direk yanık geldi sonra tekrar değişim istedim tekrar s8+ verdiler onuda 1 ay kullandım neredeyse oda yandı ondan sonra tekrar istedim değişim bu sefer s9+ verdiler oda yanmaya çok müsait şuan ama garantim bittiği için bişey yapamıyorum.
0 Likes
SamsungLens
Active Level 7
Galaxy A
Hikayeni inanmadım.
0 Likes
Onthatday
Active Level 5
Galaxy A
Kanka olabilir thh müşterinin yanında duruyor genelde
0 Likes
Fragile
Active Level 6
Galaxy A
Sana yalan borcum yok. Servis kağıtlarını atardım ama ismim vs çıkıyor. Zaten bu yazıyı görenler anlar kim olduğumu. Ümraniyeye selamlar.
0 Likes
Fragile
Active Level 6
Galaxy A
.

Screenshot_20210425-233249_Samsung Members.jpg

0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Bu ne böyle kaç hesap var
Fragile
Active Level 6
Galaxy A
Hesap değil kullandığım cihazlar
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Bu kadar telefon mu var
Fragile
Active Level 6
Galaxy A
Hayır kullandığim cihazlar bak rozet var en başta şuan o cihazı kullanıyorum aktif olarak s9+ diğer cihazlar yok önceden kullandığım.