cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 Mobil Veri Açılmama Sorunu

(Topic created on: 09-07-2022 04:22 PM)
269 Views
YusufCanN
Active Level 3
Options
Galaxy A

İnternetim olmasına rağmen mobil veriyi açtığımda çalışmıyor ve hiç bir simge gözükmüyor (H, H+,G, 2G, E, 3G VE 4G)

Sebebi telefondan kaynaklı mı? Ve nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
bryte
Active Level 7
Galaxy A
Yeniden başlatın. Eğer ki çözülürse çözümü mü kabuk eder misin?

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
Ayrıca ayarlar kısmından yazılım güncellemesi kısmından cihaz yazılımını en son sürüme kadar güncellemeyi de unutmayın

Kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini arayıp onlarla da bu durumu bildirin hat ile ilgili sorun da olabilir

View solution in context

Solution
Galaxy A

Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırla yapıp cihazı yeniden başlatın Sim kart yerinden oynamış yada yuvası toz vsden tıkanmış olabilir Kontrol edip yuvayı temizleyin Gerekirse başka bir sim kartla deneyin Düzelmezse yedekleri alıp cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın Sorun hala devam ediyorsa burdan destek > tanılama bölümünden mobil ağ testini  yapın Duruma göre operatörünüzle görüşün ve gene destek bölümünden Samsung Members'a hata raporu gönderin

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Solution
bryte
Active Level 7
Galaxy A
Yeniden başlatın. Eğer ki çözülürse çözümü mü kabuk eder misin?
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
o bolgede teknik arza olmustur ondan gozukmez 1 2 saat bekle duzelecektir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Söyle ki, bende Vodafone var bağlantı ayarlarından yeni bağlantı durumu açtım bende de 4.5 g diye gözükmüyor ama İnternete giriyor diğer Vodafone bağlantısını aktif Yapınca gözüküyor 4.5g diye.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnternete giriyorsa sorun yok.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
Ayrıca ayarlar kısmından yazılım güncellemesi kısmından cihaz yazılımını en son sürüme kadar güncellemeyi de unutmayın

Kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini arayıp onlarla da bu durumu bildirin hat ile ilgili sorun da olabilir
Solution
Galaxy A

Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırla yapıp cihazı yeniden başlatın Sim kart yerinden oynamış yada yuvası toz vsden tıkanmış olabilir Kontrol edip yuvayı temizleyin Gerekirse başka bir sim kartla deneyin Düzelmezse yedekleri alıp cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın Sorun hala devam ediyorsa burdan destek > tanılama bölümünden mobil ağ testini  yapın Duruma göre operatörünüzle görüşün ve gene destek bölümünden Samsung Members'a hata raporu gönderin

0 Likes