cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 Kamera

(Topic created on: 05-02-2022 07:09 PM)
549 Views
ChefMustafa
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaslar Merhaba A71 kullaniyorum böyle bir olay içerisindeyim üşenmeden okuyun sizden ricam. Gectigimiz hafta 1 hafta içerisinde hatta 1 hafta çok uzun süre 5 gün içerisinde 3 defa samsung yetkili servisine gittim 3 nedenden dolayi bunlar 

+sarj almıyor 
+telefon donma yapıyor 
+Kamera video esnasında nesneleri kaydiriyor veya titretiyor 
1. Gidişimin sonunda sarj yerinizde temassızlık vardı giderildi. Kamera? Telefona format atıldı düzelir o. Peki.. akşamına ayni problemler yine sarj yine Kamera problemi devam ediyor

2. Ertesi gün tekrardan götürdüm dün yapılanların telefon üzerinde etkisi olmadığını söyledim peki dediler aldılar.
Yapilanlar; Sarj soketi değişti Format atıldı. E Kamera? Formatla düzelir dediler. Peki...

3. 2 gün sonra tekrardan gittim bin öncekinde yapılanların telefonum üzerinde bi etkisi olmadığını ve hala daha aynı problemlerin devam ettiğini tane tane göstere göstere anlattım.. tekrar aldılar telefonu 1 saate çıktı. Yapılanlar sarj giriş ile anakart arasındaki bağlantı değişmiş. E KAMERAAA!! Format atılmış duzelecekmis. LANET OLSUN! LANET OLSUN! müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmak istediklerini belirttiler Cevap... bütün kontroller yapılmış telefonda herhangi bir sıkıntı yokmuş teknik Servis bey böyle dönüş yapmış. Videosunu yükledim izleyen arkadaşlar lütfen bende bi sıkıntı olduğunu ve Samsung telefonunda Ve Samsung çalışanlarında hiçbir suç olmadığını yazın. ALDIĞIM GÜNE 1 DEĞİL 1000 DEFA LANET OLSUN!!!!! 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mustafa1452,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

7 Comments
ChefMustafa
Active Level 3
Galaxy A
Tesekkur ederim size de iyi bayramlar. Bayramdan sonra değişim talebinde bulunucam yoksa bu telefon 5 gün içinde 3 defa format yediyse allah bilir garantisi bitene kadar kaç bilinmeyen formatı var
0 Likes
duygucukk
Active Level 1
Galaxy A
Işık geçişi oldugunda bende a52nin kamerasında titreme sorununu yaşıyorum. Ama surekli yok. Farkli ortamlarda çekimi denediniz mi veya uzak veya yakin kamerayla çektiginizde sonuc farkli mi
0 Likes
ChefMustafa
Active Level 3
Galaxy A
İstediğiniz modda istediğiniz alanda çekin önüne farklı bir nesne geldiğinde ya titreyerek sallaniyor ekran yada bulaniklasiyor videoda izlerseniz sadece koluma ve mama paketine dikkat ettiğinizde nasıl süzulduklerini göreceksiniz
0 Likes
duygucukk
Active Level 1
Galaxy A
Bulanıklık belli de titreme yok. Hareket halindeyken o normal ama sabitken oluyosa sıkıntı
0 Likes
ChefMustafa
Active Level 3
Galaxy A
Hiçbir şekilde bu lanet olası telefonun kamerası video modunda düzgün çalışmıyor ayni videoyu dengi bir telefonla çektiginizde elde ettiğiniz görüntü farkı çok açık ortada bunun ne hakaret etme ile nede ortam ışığı ile alakası yok bugün attığım video en düşük saniyeli video olduğu için buna benzer kaç tane var.. siz a52 nin kıymetini bilin derim ben çok istedim almak ama yeni çıkmıştı kullanıcı yorumu cok fazla yoktu güvenmedim keşke aynı güven kaybını A 71de yaşasaydım da almasaydim..
0 Likes
ChefMustafa
Active Level 3
Galaxy A
Sizce bu ilgisizlik alakasızlik değilde ne 5 gün içinde en son teslim ettiğim Kağıt 20220427_171031_27_1651521682.jpg
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mustafa1452,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD