cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 KAMERASI ÇOK KÖTÜ

(Topic created on: 07-16-2022 05:21 PM)
Elifs
Active Level 1
Options
Galaxy A

Yaklaşık 1 yıldır Samsung A71 kullanıyorum ve Snapchat Instagram uygulamalarında kamera hep bulanık çekiyor asla düzelme olmadı hiç memnun değilim bu durumdan renkler cansız ve piksellenme oluyor WhatsApp da ise çok yakından çekiyor gün geçtikçe kamera sıkıntıları can sıkıyor yardımcı olabilir misiniz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Elifs,

Cihaz kamerası ile elde ettiğiniz görsellerde bir sorun yoksa, uygulama üzerinden paylaşılan görüntü ile ilgili olarak, öncelikle sorun yaşamış olduğunuz uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

12 Comments
budchirp
Active Level 7
Galaxy A
Garantiye verin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle burdan hata raporu gönderin eğer olmaz ise
444 7 711
Arayarak servis bilgisi alabilirsiniz
Eğer bulunduğunuz şehirde servis varsa elden teslim etmeniz daha iyi olur
Garantisi de vardır zaten
Elifs
Active Level 1
Galaxy A
evet ama çoğu telefonda ayniymis herkesdr var bu sikayet servise götürmenin bi işe yarayacagini düsünmüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Düzeltilmicek sorun ise servis kararı ile telefon değişimi yapılabilir
Elifs
Active Level 1
Galaxy A
tamamdir cok tesekkürler
Galaxy A
Bu sorun kamera en boy oranından kaynaklanıyor. Telefonun da ekranı gereği kamera Instagram ve diğer uygulamalarda tam ekran olarak açılıyor. Bunun çözümü için o uygulamaların her telefona teker teker optimize getirmesi gerekiyor ama bu sorunu iPhone cihazlarda göremezsiniz çünkü fazla modeli yok ve optimize getirmesi çok kolay oluyor bu yüzden.
Elifs
Active Level 1
Galaxy A
bir arkadasimds samsung kullaniyor modeli benim telefonumdan 2 3 yıl cikmisti ona ragmen daha iyi cekim yapiyordu
Galaxy A
Dediğim ekran en boy oranından kaynaklanıyor olabilir. Benim arkadaşımda da Note 5 var ve eminim benim A71 cihazımdan daha iyi çekiyor Snapchat ve Instagram kamerasında
Elifs
Active Level 1
Galaxy A
yani bu böyle kalacak mi telefon degistirene kadar