Original topic:

A71 3.1 one uı 2021 Nisan yaması

(Topic created on: 05-14-2021 10:57 AM)
623 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy A
A71 genel problemi pil kullanımında 6 saat alan kullanıcılar da var 8 saat alan kullanıcılar da var uygulamalar acilsinda çökme hataları yada ısınma problemi hayli bir fazla durumda bu nedenle yeni güncelleme ile bu sorunlar düzelecektir tahminimce güncelleme boyutu 400 mb/s üzerine olacaktır hata çok fazla bende hızlı şarj bir problem var ve hızlı bir şekilde telefon açtığında 1sn takılıyor ardından kendine geliyor yada klavye arada takılmalar oluyor sizin de yaşadığınız sorunlar var mı varsa alt bekliyorum.... 
image

14 Comments
Teknomo
Active Level 6
Galaxy A
Arka planda tüm uykulamalar kapalı geceden sabaha bataryanın çok fazla tükenmesi. Şarjın %40ın altında düşünce inanılmaz derecede hızlı ve kendiliğinden düşmesi. Şebeke problemi var aynı konumda başka telefonlara aynı oparetör 4 diş çekerken **bleep** 1-2 diş çekmesi. Güç modunun hiç bir etkisi yok telefonda daha fazla şarj tüketiyor. Üst sekmelerden uçak modunu açınca donarak ve çok geç alması vs. sorunları var bende.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba' daha fazla şarj tüketmesi deki sorun stabilizesyon/optimizasyon kötü olduğu için inşallah düzelecektir sinyal sorunu da tarama hızıyla alakalı olabilir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Nisan güvenlik yaması sadece S takılı güvenlik güncellemesi Avrupa ülkerinde yayınlandı o gelicektir muhtemelen

İnşallah 2. Bir U takılı düzeltme güncellemesi gelmesi dileğiyle
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
U takılı düzeltme güncellemesi ve güvenlik güncellemesi dışında yeni özellikler gelecek mi bilgin var mı..
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
U takılı güncelleme geldiğinde Sorunalrı çözebiliyor ve yeni özellikler eklenebiliyor

Maalesef A71 için bilgim yok özellik eklenir mi bilmiyorum ama Nisan ayı güncellemesi S takılı yani sadece güvenlik güncellemesi gözüküyor
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Beli olmuyor bazen güvenlik güncellemesi içine dahil ediyorlar benim baktığım kaynaklara göre güvenlik güncellemesi ve hata onarımı dışında yeni özelikler gelecek diyor yurt dışı sitesi
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
S takılı gelirse hiçbir sorun düzelmez bundan eminiz
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Bence u takılı olucak güney Kore de u takili diyor inşallah dedikleri gibi gelir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Kanka a önce kodları denedim ama bir türlü tutmadı kodları inşallah u takılıdır
0 Likes