cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 Özel modu

(Topic created on: 10-03-2023 02:36 PM)
ahmett213w
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonumdaki bazı uygulamaları açmak istediğimde açamıyorum o açılmayan uygulamaların simgesinin rengi siyah beyaz ve örneğin şu uyarıyı veriyor "Google, Özel modunda kullanılamaz. Google

uygulamasını Özel kapatıldıktan sonra kullanabilir
ve bundan bildirimler alabilirsiniz." Sağda solda çözüm aradım ama bulamadım yardım edermisiniz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ahmett213w,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
AEFSANE
Expert Level 1
Galaxy A
Ss atarsan bakarız
ahmett213w
Active Level 1
Galaxy A
Ayarlara bastığımda hiç bir şekilde ayarlarda açılmıyor dijital sağlıktan odak modu falan bişeyler kurcalamıştım ama naptığımı hatırlamıyorumScreenshot_20231003_155547_Android System.jpg
AEFSANE
Expert Level 1
Galaxy A
Silinmiş gibi play storeden kontrol etsene
ahmett213w
Active Level 1
Galaxy A
Hayır silinmemiş olarak görünüyor alttaki uyarıyı veriyor
ahmett213w
Active Level 1
Galaxy A
Silip yüklediğim zaman düzeliyor ancak bazı uygulamaların içinde yedek alınmamış şeyler var
AEFSANE
Expert Level 1
Galaxy A
Samsungla iletişime geç baksınlar
Galaxy A
Derin uykudan çıkart,güç tasarruf modunu kapat,rahatsız etmeyin kapat,izinleri aç,uygulamalara gidip sağ üstteki üç noktaya tıklayıp"uygulama tercihlerine sıfırla"yapıp yeniden başlat cihazı.1696341111795_1696341111772_0.jpg
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ahmett213w,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes