Original topic:

A70 vs iPhone 12 / OLED vs SUPER AMOLED

(Topic created on: 12-25-2022 03:37 PM)
720 Views
Rumeysss
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar her halükarda iPhone 12, Galaxy A70'den daha iyi bir telefon ama az önce YouTube üzerinden 4K HDR video açtım her iki telefonda da ve sonuç beni şoke etti. Bariz ve açık ara A70 daha başarılı bir sonuç verdi. Daha canlı renkler daha parlak ekran ve daha kaliteli renkler... muazzam bir ekran f a r k ı vardı. Neden böyle oldu bilemedim ama Samsung'u tebrik ediyorum 👏🏼👏🏼👏🏼 Bu akşam videolarını çekip YouTube'a yüklemek istiyorum. 

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Süper amoled panel oledden daha iyi zate
Rumeysss
Active Level 5
Galaxy A
Kesinlikle
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Kıyaslama biraz saçma olmuş ama ekran konusunda zaten Samsung Lider Samsung dezavantaj olduğu nokta stabilizesyon konusunda uygulama ile bütün değil güncellemeler 1 ay hızlı 2 ay yavaşlamaya başlıyor sorun tam olarak burada samsung çözmesi gerek konu bu yoksa samsung Apple eksi kalır hiçbir farklı yok
Rumeysss
Active Level 5
Galaxy A
Elimdeki cihazlar bu olduğu için ekran konusunda kıyaslama yaptım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung'un ıphone karşısında yenik olmasını beklemen bir hata zaten😇!Bugün iPhone Samsung için denk kulvara sahip cihazlarda sadece grafik yani oyunlarda iPhone daha basrılı,onun dışında başka da bir üstünlüğü yok.
Rumeysss
Active Level 5
Galaxy A
Bence optimizasyon ve video ve özellikle instagram story kalitesi iPhone'larda daha iyi. Fotoğraf ve ekran kalitesi Samsung'da daha iyi. 😊
UygarA525F
Active Level 7
Galaxy A
Npc misin 😖
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Npc?