cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 kasıyor diyenlere

(Topic created on: 04-04-2021 08:32 PM)
721 Views
Ercangündoğdu
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bazılarınız cihaz kasıyor çok ısınıyor uygulamalarda hata veriyor pil yetmiyor diye sürekli forum açıyorsunuz şikayet ediyorsunuz öncelikle böyle bir sorununuz varsa lütfen cihazını her büyük güncellemeden sonra sıfırlayın sistemin daha stabilize çalışmasına yardımcı oluyor, öncelikli olarakta kasmaları eger android 11 ile alakalı bir sorun yok ise %100 gideriyor. Eger sorunlarınız devam ediyorsa bu gelen guncelleme ile alakalı değildir çünkü qyni cihazları kullanıyoruz samsung şirketi herkesin telefonuna özel güncelleme göndermiyor sonuçta cihazda kasma ısınma pil gibi sorunlar benim cihazımda şahsen yok 3 EL PUGB MAÇ ATTIM VE MAKSIMUM SICAKLIK 40 VE 3 EL OYNAMAMA RAGMEN FPS DUSUSU GRAM YOK YERİNE GORE 56-60 ARASİ GIDIYOR HEM LOBI HEM MACTA 

USTELIK DUN GECE 11 DE TELEFONU SARJDAN CEKTIM VE SABAHIN 5 INE KADAR OYNADIM %63 SARJ VARDI YATTIM SONRA OGLEN 11 DE KALKTIM %62 SARJI VARDI SADECE %1 YEMİŞTİ GUN BOYU SOSYAL MEDYADA DOLASTIM ISTE EN SON PUGB OYNADIM VE SUAN SAAT 20:30 DA SARJIM %21 
Yani herkeste neden farklı sonuçlar yaratıyor anlamış değilim lütfen biraz daha sabredin güncelleme iyice telefonla stabil hale gelsin veya sıfırlayın 

image

14 Comments
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Galaxy A
Çok güzel anlatmışsın kardeşim ağzına sağlık
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen öyle bir süre beklemek lazım cihaz alışsın
Galaxy A
Aynen öyle
Galaxy A
Teşekkür ederim 😊
GoogleAmca
Active Level 6
Galaxy A
Keşke a70 olsa 😞
Galaxy A
Sen ne kullanıyorsun ki
wild_planet
Active Level 7
Galaxy A
Sen bi de yazın gör 😄 tabi o da gayet normal laptoplar bile ısınıyor
Galaxy A
Kanka telefon 1.5 seneye yakındır bende yeni almıştım yazında oynadım 47 seviyesinin üstüne çıkmadı oda olsun yani
GoogleAmca
Active Level 6
Galaxy A
Yapmam işlemci oldürüyor