cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 ime seteditle performans modu nasıl eklerim

(Topic created on: 04-03-2023 09:10 PM)
212 Views
beytipasa
Active Level 1
Options
Galaxy A

Yıllardır kullanıyorum son zamanda ciddi derecede performans düşüklüğü var performans modu yada overclock falan yapamazmıyım rootsuz

5 Comments
Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Performans modu rootsuz eklenemez.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

- Cihazı dinlendirerek kullanın 

- %100 şarj dolmadan çıkartmayın şarjdan 

- Bataryayı 0'a kadar bitirmeyin,en az %10 olsun şarj 

- Çok kullanmadığınız uygulamaları Derin Uyku Modu'na alın 

- Bildirimin önemi olmadıgı uygulamaların Arkaplan veri ve Arkaplan internet tiklerini kapatın 

- Özellikle videolu uygulamaları uzun süre kullanmayın 

- Ekran yenileme hızınızı düşürün 

- Eğer çok sorun olmuyorsa 4,5G'yi kullanmayın.(en az 1 saat farkediyor.)

- Geliştirici seçeneklerden Animasyonları kapatın 

- Bildirim paneline Animasyon yazıp oradaki Animasyonları Kaldır yapın iki tiki de kapatın 

- Adaptif Pil ve Adaptif Güç Tasarrufunu açın 

- Otomatik yniden başlatma ve optimize etmeyi kapatın 

- 2 günde bir 1Tapcleaner gibi uygulama ile ön bellekleri silip yeniden başlatın. 

- Hata veren uygulamaları kaldırın 

- Büyük güncellemelerden sonra cihazı bir kez sıfırlayıp kullanın 

- Orjinal şarj kablosu ve adaptörü dışında baska bir ürün ile şarj etmeyin. 

- Yeni yüklediğiniz uygulamalardan sonra cihazı yeniden başlatın 

- İhtiyaç değilse wifi ve bluethoot'u kapalı tutun 

- Her oyun veya uygulamayı merak edip kurup kaldırmakta şarjı çabuk bitirir 

- Ekran ışığını adaptif yapın 

- Ek olarak şarja takmadan önce ön bellek silip,yeniden başlatıp ve ardından en çok kullandıgın uygulamaları sadece bir kere açıp kapattıktan sonra ram sıfırlama yapıp şarja takarsanız hem şarj süresi kısalıyor hem de şarjı kullanma süresi uzuyor.Ben bu şekilde uzattım şarj süremi.
Buraakzer
Active Level 3
Galaxy A
kısaca Samsung kullanmayın önerisi olmuş. Bunca şeyi yapıcam bi de telefona akıllı diycem. En kısa sürede IOS la buluşacağım.
0 Likes
Buraakzer
Active Level 3
Galaxy A
40 bin'e 40 milyar diyen insanla genelde tartışma gereği bile duymam ancak bazı şeyleri öğrenmeniz lazım hele ki bir sözde "çözüm meleği" iseniz. İlk olarak, cihazın akıllı olması demek değiştirilebilir olması anlamını taşımaz mabadınızdan element uydurmayın. Kaliteli bir akıllı telefon yazılımı kendi optimizasyonunu kendisi arka planda sen müdahil olmadan en doğru şekilde yapar. Bir I Phone kullanıcısı hiçbir zaman "ya acaba RAM'de kaç gb boş alan kaldı" vs diye kaygılara kapılmaz çünkü kendi optimizasyonunu cihaz kendisi yapar. Kaliteli bir akıllı telefon ile kalitesiz olanın arasındaki bariz **bleep**, kullanıcısını ne kadar memnun ettiğiyle anlaşılır. Ben bir Apple fanı değilim, şu an A73 kullanıyorum. Birçok kez ekran sorunu, ahize sorunu, arayüz lagları, hatalı uygulama optimizasyonlarıyla karşılaştım. Ayrıca, aralarında I Phone 14 ile pil boyutu olarak neredeyse **bleep** olmayan I Phone 14 Pro'yu 2 ay kullanmış biri olarak, cihaz aktif kullanımda 2. günü görüyor. Özetle, 40 MİLYARLIK cihaz, rakiplerinin arasında en küçük pile sahip olmasına rağmen ortalama 10 saat ile çeşitli UKT'lerde en iyi performansı vermiş bir cihaz.
Buraakzer
Active Level 3
Galaxy A
Kısaca, "ben verecek cevap bulamadım, benden bu kadar" yazabilirdin.
0 Likes