cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 icin planlanan yeni bir yazılım guncellemesi bulunmuyor

(Topic created on: 10-22-2020 11:46 AM)
400 Views
Dogansuha
Active Level 3
Options
Galaxy A
Büyük ihtimal yazımı kaldıracaklar ama bilginiz olsun bu cihazlar başımıza bela olucak herkesin yaşadığı sorunu samsung kabul etmiyor surekli genel merkeze bagli yasiyorlar a70 sorunlu dedigimde bize oyle bi bildirime bulunulmadi bize bildirilen tek cihazimiz note 7 idi onuda piyasadan çektik dendi adamlar cihazı sadece satmakla ugrasiyorlar devamı yok gercekten saglam samsung fanıydım apple huawei vs alanlara hep samsungun daha iyi oldugunu soyledim ama bu saatten sonra benim icin samsung bitmiştir simdide assagi yoruma absürt renklerde surekli ayni mesajı yazan moderatorler gelecek tavsiyemdir bir kerede adamca bir oneride bulunun ben cihazımı garantiye gonderip icini açtırmak istemiyorum 
image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karanfil
Active Level 3
Galaxy A
a70 pişmanlıktır bende kullanıyorum pişmanım

View solution in context

4 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Müşteri temsilcileri, zaman zaman doğru bilgiler vermeyebilmekte. Şu an, bu cihaz için farklı güncellemeler hazırlanmakta ve kısa zamanda yayımlanacağı düşünülmektedir.
EndlessTDA10
Active Level 7
Galaxy A
Güncelleştirmeler öncelikle flag-ship telefonlarda, daha sonra midrange ve altı telefonlarda test ve yürürlülüğe girer. Ülkeler arası değişiklik söz konusu. A70 için şuan bir güncelleme söz konusu değil. Ancak early 2021 tarihinde yayınlanacak olan Android 11 one ui 3.0 güncelleştirmesini cihazınız alacak
0 Likes
Dogansuha
Active Level 3
Galaxy A
cihazlarımızın 3.0 ı alacağını biliyorum ama aylık güvenlik guncellemelerinde ufak tefek hatalarin giderilmesini bekliyorum
0 Likes
Solution
Karanfil
Active Level 3
Galaxy A
a70 pişmanlıktır bende kullanıyorum pişmanım