cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 ekran parlaklığı sorunu

(Topic created on: 09-30-2020 09:58 AM)
397 Views
Androıdpısmanlık
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Telefon parlaklığı düşük. Adaptif parlaklık falan kapalı. Telefonu yeniden başlattığımda yüksek parlaklıkla başlıyor ama herhangi bir uygulamaya girdiğimde düşüyor bazen artıyor falan. Parlaklığı kendim artırdığımda ise çubuğ6n yarısından sonra artmıyor. Ne yapmalıyım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Androıdpısmanlık,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Eğer oyunda parlaklık düşüyorsa game launcher den kaynaklı otomatik kontrol var onu kapatmanı öneririm yada kardeşim

Durumun uzaktan incelenebilmesi için Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum diyeceksin ve arayıp ona göre cihaza bakacaklar yada kardeşim

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim
Galaxy A
yok game launcherdaki kapalı oyun dışındakilere girince de oluyor bu şekilde çok can sıkıcı bir durum tudoru yükledim zaten bağlanacaktım da işlerim vardı akşam halledecektim çok teşekkürler cevabın için.
muhammetöcal
Beginner Level 2
Galaxy A
otomatik parlaklığı kapat
0 Likes
Galaxy A
adaptif kapalı yazmışım zaten
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Androıdpısmanlık,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes