cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 batarya problemi

(Topic created on: 02-17-2021 10:18 PM)
Ozplatin
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar.  A70 kullanıcısıyım.  Benim batarya yaşam olarak iyi gözüksede günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum.  Bu tarz sorun yaşayan varmı acaba?? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ozplatin,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
kullanmadığınız uygulamaları uyku moduna alin
Ozplatin
Beginner Level 3
Galaxy A
Aldığımdan beri bu şekilde. Kuzenim pubg oynamasına rağmen 1 gün gidiyor. Bende o da yok. Garantiden şarj soketi değişti ama durum yine aynı
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy A
kanka bi kontrol edin pili
GalaxyOcean
Active Level 3
Galaxy A
malesef batarya çok kötüleşti su gibi gidiyor uyku modu bile önemsiz kalıyor
Ozplatin
Beginner Level 3
Galaxy A
Servisin kapısını aşındırıcaz yani. Sonuçta interaktif kontrollerden bakıpta değiştiriyorlar.
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ozplatin,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes