cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 Wifi Bağlanma Sorunu

(Topic created on: 09-13-2020 12:16 PM)
6540 Views
Gogo1912
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba Samsung A70 telefon kullanıyorum yaklaşık 1 senedir 2 gün öncesine kadar wifi ye girmemde problem yoktu. Wifi Ağı görünüyor ama bağlanmıyor.Çoğunlukla internet olmadan bağlı hatası veriyor. Yada internet kullanılamıyor. Evde herkes bağlı benim telde sıkıntı nasıl bir çözümü olabilir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm size tavsiyem ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarını sıfırla işlemini uygulayın eğer sorun çözülmezse Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin İnşallah sorununuz çözülür

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim eğer sorun düzelmediyse sana tavsiyem

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Eğer sorun halen düzlemez ise en yakın samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim

View solution in context

11 Comments
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm size tavsiyem ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarını sıfırla işlemini uygulayın eğer sorun çözülmezse Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin İnşallah sorununuz çözülür
Gogo1912
Beginner Level 2
Galaxy A

Teşekkür ederim ağ sıfırlamayı denedim olmadı.Samsung members uygulayacağım.

ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim İnşallah sorununuz çözülür Bir de acaba Samsung Müşteri hizmetlerini aramayı deneseniz mi Çünkü bende de aynı sorun olmuştu ve sonra kendiliğinden geçti Belki onlar bilirler Ne yapabileceğinizi
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
veya hata raporu gönder bölümünde Bir de uzaktan destekal seçeneği var İsterseniz gerekli uygulamayı indirip birde öyle deneyin Eğer uzaktan destek almak istemez ve müşteri hizmetlerini aramak isterseniz

444 77 11

numarasını arayabilirsiniz
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim eğer sorun düzelmediyse sana tavsiyem

Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Eğer sorun halen düzlemez ise en yakın samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Aynı şeyleri yazmışız😀 herhalde ben senden Birkaç saniye erken gönderdim😀😀 Bu arada yanlış anlama Şaka niyetine dedim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Yok yok tam aynı anda yazmışız 🤣😅😂 ikimizde 😊😊
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
😀😀😀😀😀
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
sorununuz düzeldi mi acaba merak ettim de