cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 Telefonum Şarj Olmuyor

(Topic created on: 07-12-2021 08:58 AM)
602 Views
Fevzi38
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar dün akşam takılırken birden telefon sarj almamaya başladı saatlerce denedim sarj etmedi, bildiğiniz üzere A70 sarj kablosu c uçlu olduğu için burda kimsede yoktu başka sarj cihazından deneyemedim acaba sarj aletindemi sıkıntı var yoksa telefondami diye. Sabah kalktım sarj aleti prizde takılı kalmıştı telefona taktım sarj almaya başladı ama çok yavaş doluyor nedenini  bilen varmi çok saçma bir durumfatım cihazdami sıkıntı var sarj aletindemi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Fevzi38,

Farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile denemenizi öneririz. Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy A
Bence denemeden anlayamazsın
Fevzi38
Active Level 2
Galaxy A
Hocam şuan sarj oluyor ama çok yavaş bir şekilde, dün ne yaptıysam tepki bile vermedi bugün neden sarj etmeye başladı kendiliğinden bunu anlamadım.
efe-1234
Active Level 3
Galaxy A
Bataryası eskimiş olabilir eğer %30 dan fazlayken taktıysan bence tamire götür
Fevzi38
Active Level 2
Galaxy A
Bataryayla ne alakası var hocam bunun dün telefonu şarj etmeyen cihaz tepki bile vermiyordu sabah sarj etmeye başladı, çok yavaşladı ama hızlı sarj özelliğini geçtim normal şarjdan bile yavaş. Burda sorun sarj aletindemi yoksa telefondami
efe-1234
Active Level 3
Galaxy A
Telefonda olabilir hızlı şarjdada yavaşsa
Fevzi38
Active Level 2
Galaxy A
Şarjdayken çok ısınıyor telefon kullanmadığım hsldd
efe-1234
Active Level 3
Galaxy A
Bataryada ya da telefondadır sorun