cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 Sorunu ve Ilgisiz Müşteri Hizmetleri

(Topic created on: 09-20-2020 01:21 AM)
225 Views
Sahin0651
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

A70 cihazlar son guncellemeden sonra yazılımsal olarak kendi kendine kapanıp açılmaya başlamamıştır.Canli destek ve yetkili servis yediden program atmış yine çözüm bulamayan sorun yetkili servis tarafından 843 tl fatura edilerek düzelebileceğini söylemiştir.843 tl de telefonun kasası yamuk oldugu içinmiş telefon ilk alındığı günden bu yana sert bir kılıfın içinde kullanılmaktadır. Yetkili servis bana arka cebime koyduğum için olabileceğini söylemiştir.Ben 34 yaşında birisi olarak ışim gereği kumaş pantolon giyinmekteyim ve arka cepte cihaz taşıma olayı imkansızdır çünkü cihaz boyutu pantolonun arka cebinden büyüktür.

Bu olayları kabul gördüğümu var saysam bile kullanım klavuzunda cihazın günlük kiyafetlerinizde nerede nasıl taşınacağı husunda bir ibare yoktur.Turkiye Cumhuriyeti ve Dünya kamuoyunda bu cihazların adi CEP TELEFONUDUR.Cep telefonu cepte taşınır bu cep neresidir kişinin kendi inisiyatifidir ve firmalar bu hususta garanti belgesine bu durumu aktarmamaktadir.Sahsim adına kullanmış olduğum cihazdan 14 eylül 2020 tarihinden bu yana kapanıp açılma durumundan o kadar fazla sıkıldım ve mağduriyetimin giderilmesi hususunda o kadar çaba gösterdim ne yazık ki olumlu bir cevap alamadım.Yetikili servis çalışanları tamamen tecrübesiz bilgisiz ve bir o kadar da müşteriye karşı kışkırtıcı tavırla yaklaşıyor ki kendinizi karşılarında saldırıya geçmiş düşman gibi hissettiriyor.Ne Canlı Destek ne Yetkili Servis nede buradaki moderatorler  sorunla ilgili açıkta iki sayfa yazı okuyup bir üst l ilgili birimlere aktarmıyor veya özür yazısı göndermiyor müşterisine.O kadar fazla şikayet varki son guncellemeden olayın farkında değiller. 
Gönderdiğiniz veya elinizle teslim ettiğiniz cihazı size borçluymuş gibi hissettirmeye çalışıyorlar.
6502 sayılı Tüketicinin korunması kanuna göre verilen iki yıllık garantisi bulunan tüm elektronik cihazlar bilirkişi raporu düzenlenerek haklı bulunduğunuz takdirde icra veya sulh ceza mahkemeleri yoluyla yanınıza gerekli memurlar verilerek icra yapmanız yolu açık bulunmakta tüketici hakem heyeti kararını tuketici mahkemesine taşıdığını zamanda itiraz hakkı bulunmayan sağlayıcı firmalar almış olduğunuz cihazın tamir değişim veya iade hakkını tanımaktadır.
Ben şahsım adına 3 tane A70 2 adet A 50 1 adet A7 cihaz kullanmaktayım.Kullandigim bütün cihazlardan firma ve firma yetkililerinin tavrı ve cihazların sorunları yüzünden kullanım isteğinden soğumuş bulunmaktayım. Tüm bu yazılanlar ve konuşma kayıtları cihazımı servise bırakırken ve cihazı teslim alan personelin benimle olan konuşmaları kamera kayıtlarıyla mevcut olup hepsini mahkeme heyetine sunacağım. Buradaki arkadaşlara naçizane tavsiyem eger bir yol izleyecekseniz gerekli olan evraklarınızla birlikte gerekçeli bir dilekçeyle hakkınızı savunun almış olduğunuz cihazın bedeli her ne olurda olsun karşınızdaki firma istediği kadar büyük olsun çekinmeyin.Bu şekilde davrandıkça firma hatasını düzeltmeyecek personelini müşteriye karşı nasıl davranması gerektiği husunda eğitmeyecek.
#A70cihaz
#Samsungzede
#Samsunguykumodunda
#Samsungyazilimhatasi
#Sorunlucihazlaritopla

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sahin0651,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Ürün sorununu çözümlememiz için Forum kullanıcı adınız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
klasik samsung servisi işte. ne beklen? hiçbişey kapanma sorunu ise abi bende niye yok çok şükür otomatik kapanma açılmamı açık sende ayarlardan bi bakıversen?
0 Likes
alyx
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba. Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Sizin gibi haklarını bilen birinin hakkının peşinden savunacağına eminim. Umarım lehinize olumlu bir sonuç alırsınız. En kısa sürede sorunlarınızın çözülmesi dileğiyle.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sahin0651,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Ürün sorununu çözümlememiz için Forum kullanıcı adınız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD