- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-20-2020 01:21 AM (Last edited 09-20-2020 01:35 AM by User0000002 ) in
Galaxy AA70 cihazlar son guncellemeden sonra yazılımsal olarak kendi kendine kapanıp açılmaya başlamamıştır.Canli destek ve yetkili servis yediden program atmış yine çözüm bulamayan sorun yetkili servis tarafından 843 tl fatura edilerek düzelebileceğini söylemiştir.843 tl de telefonun kasası yamuk oldugu içinmiş telefon ilk alındığı günden bu yana sert bir kılıfın içinde kullanılmaktadır. Yetkili servis bana arka cebime koyduğum için olabileceğini söylemiştir.Ben 34 yaşında birisi olarak ışim gereği kumaş pantolon giyinmekteyim ve arka cepte cihaz taşıma olayı imkansızdır çünkü cihaz boyutu pantolonun arka cebinden büyüktür.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-20-2020 09:03 AM (Last edited 09-20-2020 09:03 AM ) in
Galaxy AMerhaba Sahin0651,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Ürün sorununu çözümlememiz için Forum kullanıcı adınız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-20-2020 03:55 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-20-2020 04:08 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-20-2020 09:03 AM (Last edited 09-20-2020 09:03 AM ) in
Galaxy AMerhaba Sahin0651,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Ürün sorununu çözümlememiz için Forum kullanıcı adınız ve iletişim bilgileriniz ile birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD