cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 - HAYIRLI OLSUN - DOLBY

(Topic created on: 07-01-2021 09:21 PM)
699 Views
MBÖ
Active Level 10
Options
Galaxy A

Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler İNŞALLAH

Öncelikle sonunda beklediğimiz güncelleme nihayet geldi hayırlı uğurlu olsun inşAllah.
Güncelleme notlarında 360 ses desteğini görünce artık yazmamın,sormamın ve sizlerle konuşmanın vakti geldi dedim kendi kendime. Sorum şudur:

Hani bu edge panel, ekran gelmeden önce bu uymaz, donanımsal vs deniyordu ve yazılımla geldi. Uydurmaydı anlayacağımız. Aynı bunun gibi dolby stereo ses desteğinin de öyle olduğunu düşünüyorum, bence ahize hoparlörünün diğeriyle beraber yazılımla çalışır hale gelebilir. Bunun hakkında kesin bilgisi olanları yoruma, ekstradan düşünceleri olanları da (olmassa olmazsınız) bekliyorum.😃

Tekrardan yeni güncellemeler zamanında ve hayırlı olur inşAllahhhh 😅
De mi ZAMZUNG BEY!!!😅

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Dediğin olabilir ama samsung u tanıyorsam %100 vermez ahize ile birlikte ses çalışmasını

360 desteği zaten one uı 3.1 ile alan donanımı yüksek olan modellere gelecekti samsung resmi olarak belli etmişti ve A70 e geldi ,A50 ye geldi mi bilmiyorum çünkü elimde buds yok deneme fırsatı bulamıyorum ama onada gelecekti

View solution in context

16 Comments
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Galaxy A
Özel kodlarla çalıştığını gördüm hatta işe yarıyor ama tam stabil değil. Yani dediğiniz gibi istenilse yapılabilir bence de🙃
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
Hem de nasıl yaparlar da gene edge ekrandaki farklı şekilleri kaldırdıkları gibi o da gelse kalkar o derece yani!😅
Galaxy A
Samsung hayatta vermez 2021 öncesi telefonlara
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
Vermez zaten beklemiyoz da.bi halt beceremezler onlar😅
Galaxy A
Haklısın zaten güncellemeyi çok geç veriyorlar
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
Önceden övdük naneyi yedik şimdi yere vurma vaktidir!😅👎
Galaxy A
Aynen sevdiğimiz özelliklerin bazılarını kaldırıldırdılar
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen öyle yaa😭
Boynava
Active Level 6
Galaxy A

En son kamera sürümü güncellemesinin ne olduğunu bilmek istiyorum, benimki 11.0.15.3, görmem için kamera sürümünün bir resmini ekleyebilir misiniz? Ve videoda titreme olup olmadığını görmek için FHD 1080p 30fps video çekmeyi denediniz mi? 11.0.15.3 kamera sürümünü güncelledikten sonra video fhd 1080p 30fps'de kararsız ve video sabitleme modu çalışmıyor.  😭