Original topic:

A70 | Güncelleme

(Topic created on: 03-23-2021 12:06 PM)
438 Views
depthlie
Active Level 6
Options
Galaxy A

android 11 güncellemesi almayan sayılı telefonlar kaldı yaklaşık üç aydan beri test edilen bir yazılım var buna rağmen geldiğinde mevcut sorunların üstüne eklenen sorunlar olursa (ki olacak) samsung denilen firmanın ne kadar garip bir firma olduğunu bir kez daha görmüş olacağız belki. *zaman süreci umrumda değil, bir güncelleme ile sorunlar çözülmesi gerekirken neden yeni yeni sorunlar çıkar? üç aydan beri test ediyorsunuz. kör bi adamı koysanız oraya eminim şu sorunları hallederdi. bekliyoruz bekliyoruz gelen güncellemenin durumu içler açısı

8 Comments
MBÖ
Expert Level 1
Galaxy A
İŞTE ZORLA ZAMZUNG BEY DEDİRTİYOLAR!!!
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
şey mi dostum yine yangınlar yine ben 😂
MBÖ
Expert Level 1
Galaxy A
😂😂😂aynen dostum yine yangınlae yine biz 😂😂😅
cagataygvn
Active Level 4
Galaxy A
ezelin annesi kör meliha yapıyormuş testleri 😄
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
d-dostum samsung bizimle eğleniyor 🤪
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bu yazılan yorumları gülümseyerek okudum Allah sizlerden razı olsun ama yazılım alıp sorun üstüne sorun yaşayan burada yazılım neden verilmiyor verilsin artık diye ağlayan kullanıcı paylaşımları da gördük sonuç acele işe bizde yapalım mantığı ve ben a70 cihazın geç almasını gerçekten istiyorum hatta en son verilsin bize bu lanet Android 11 çünkü içinde sistemle uyuşmayan gelişmeler var ve bunları halletmek öyle sizin sandığınız kadar olmuyo kolay gelsin herkese
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Galaxy A
Aslına bakarsan ben ukrayna romu kullanıyorum 1 hafta oldu hiçbir sorun yok akıcı donma kasma yok pilde 2.5 öncesine döndü en azından benim için
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bunu nasıl yapıyorsunuz açıklama yapar mısınız