cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 ısınma sorunu

(Topic created on: 05-12-2020 06:47 PM)
334 Views
MehmetAli45
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 5 aydır A70 kullanıyorum ama son zamanlarda en ufak bi işlemde yada şarj esnasındaki telefonumun ısındığını hissetmeye başladım bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MehmetAli45,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
MehmetAli45
Active Level 2
Galaxy A
bunu düzenli olarak yapıyorum kanka ama inan fayda etmiyor
0 Likes
FatıhA70
Active Level 6
Galaxy A
şarj olurken bendede fazla ısınma var uygulama çalıştırınca telefon hafif bi ısınıyor gibi bende çözemedim
0 Likes
MehmetAli45
Active Level 2
Galaxy A
aynen kanka tam olarak aynı durumdayız Android 10 güncellemesiyle alakalı formlar var ondan sanırım güncellemeyle düzelir umarım
0 Likes
serdarmkara
Active Level 6
Galaxy A
ben de 7 aydıe kıllanıyorum cihazı,yani yarım saatlik bir sosyal medya kullanımında bile ısınıyor artık eskiden böyle değildi
0 Likes
MehmetAli45
Active Level 2
Galaxy A
bunun bi çözüm yolu varmı peki fabri ayarlarını sıfırlamak gibi birşey denediniz mi
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MehmetAli45,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes