Original topic:

A56 alınır mı?

(Topic created on: 09-25-2025 09:10 PM)
361 Views
hasanA04s
Active Level 9
Options
Galaxy A

Bu yılın sonunda nasipse şuan kullanmış olduğum A04s cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum. Daha başka markalar da tercih edecektim ki samsung A56 tasarımı falan çok hoşuma gitti. Bu telefonu 2023 yılında satın aldım fakat şuan deli gibi kasıyor eğer aynı olay A56 da olursa diye kaygılanmıyor değilim sizce A56 alınır mı alınmaz mı beni aydınlatırsanız bu konuda çok sevinirim Teşekkürler 

45 Comments
SamHaber
Active Level 9
Galaxy A
Alınır ama üstüne ekleyip s24 fe almak daha mantıklı bence Hocam.
hasanA04s
Active Level 9
Galaxy A
Hocam bende öyle olsun isterdim de imkanlar kısıtlı maalesef para biriktirip alıcam daha çok ihtiyacım olan şeyler var üniversiteye hazırlamak için ondan
Galaxy A
A5x serisi A0x serisine kıyasla daha uzun ömürlüdür. Fiyat bandında en uygun seçenekse mantıklı
hasanA04s
Active Level 9
Galaxy A
Beni bi 4 5 sene götürsün de hocam
Galaxy A
Götüreceğini düşünüyorum, fakat arkadaşın dediği gibi S24 FE alabiliyorsanız daha iyi olur
hasanA04s
Active Level 9
Galaxy A
Valla hocam diğer arkadaşlara da belirttim imkanlar bu kadar ya a56 idare etsin sonra adam akıllı çalıştığım zaman alırız adam akıllı bir cihaz 😊
pennysparkle
Active Level 3
Galaxy A
a serisi genel bence 1 2 sene içinde kasmaya başlıyor, kullanan tanıdıklarımın hepsi aynı durumdan şikayetçi, ben bi dönem s21 kullandım düşük model olmasına rağmen (annem kullanıyor şuan) hala daha kasma olmuyor, a56 fiyatını bilmiyorum ama belki ikinci el bulsanız bile s serisi kasma konusunda sıkıntı çıkarmaz
hasanA04s
Active Level 9
Galaxy A
Hocam imkanlar gereği yoksa s25 falan da alırım da şuan imkanlar kısıtlı o yüzden 😊
pennysparkle
Active Level 3
Galaxy A
aslında aynı fiyata ikinci el çok güzel s serileri var, bende s21 imi ikinci el almıştım gayet de iyi çıktı tabi biraz şans işi