Original topic:

A56 alınır mı?

(Topic created on: 06-16-2025 05:55 PM)
279 Views
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar A56 5G alınır mı? A54 den geçilirmi

MustafaS24FE
Active Level 10
Galaxy A
Bu mantıkla her yeni telefon çıktığında onu alın o zaman çok yanlış düşünüyorsun
0 Likes
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Galaxy A
Hayır hocam tabikide öyle bir düşüncem yok yanlış anladınız. Bu dediğim şey mesela siz s24 aldınız s25 çıkmasına yakın s25 çıkınca bir önceki model oluyor eskimiyor tabiki🙏😊
Galaxy A
s23 5 yıla çıkartıldı diye hatırlıyorum
0 Likes
Hsche
Active Level 6
Galaxy A
S serisinde daha fazla aı özellikler var ve yeni android guncellemelerde s serisi hepsini alıyor
0 Likes
Galaxy A
Eğer telefonunuzdan memnunsanız geçmenize gerek yok. Ama daha fazla yazılım güncellemesi ve daha güçlü bir donanım isterseniz geçebilirsiniz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Biz bu sene Andorid 16 Alacazya Seneye Andorid 17 çıkarsa seneye son senemiz günceleme almıyacağız
0 Likes
burakissar
Active Level 7
Galaxy A
kral s24 fe ile a56 ilk çıktığıjda nerdeyse aynı fiyattı herkes 24 fe tercih etti(ki zaten böyle olsun diye satış planlaması aralarında 2 bin **bleep** vardı sadece) sonra 24 fe pahalılaştı a56 ucuzladı 25 fe yi bekliyim diyorsun ama o da 24 fe ile aynı işlemciyle çıkacak belki bir ihtimal daha ince ya da daha hafif ya da çok daha az miktarda küçültülmüş gelebilir 6.7 inç değilde belki 6.6 inç 6.5 inç falan performans olarak **bleep** olmaz hiçbir şekilde hatta bence 25 fe çıkınca halen daha insanlar 24 fe almaya devam etcek çünkü tek farkı fiyat olacak muhtemelen ha bir de 45 watt hızlı şarj o da telefon fiyatına 2 bin lira falan ekliyo zaten bu gidişle baz modele doğru yol alıyon
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Galaxy A
Teşekkürler
0 Likes
burakissar
Active Level 7
Galaxy A
konu çok saptı a56 da a54 den geçmeye değer gayet güzel cihaz sadece tasarım biraz eh yani
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
S24 FE eskimez hocam bunu unutmayın ve her güncelleme de daha iyi olacak 7+7 yıl güncelleme desteği var gidip de A56 alarak pişman olursunuz S25 FE ise hakkında şunu söyliyim S24 FE ile arasında aşırı f.ark olacağını düşünmüyorum bana sorarsan S24 FE tam sana göre bende A54'den geçtim pişman olmazsın 😊