- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-08-2025 12:17 AM (Last edited 08-09-2025 11:58 AM ) in
Galaxy AMerhaba,
Galaxy A56 telefon aldım ama wifi çekim gücü çok zayıf, eski ucuz telefonum evin heryerinde sorunsuz wifi çekerken, A56 ancak modemle aynı yerdeysem sorunsuz çekiyor. Modemin olduğu yerden biraz uzaklaşınca hemen wifi çekim gücü düşüyor. Örneğin, eski telefonum balkonda iki diş çekerken, A56 bir diş zor çekiyor veya bağlantı kopuyor. Evin en arka odasında (evin en uç yeri) eski telefonum bir diş çekerken, A56 modemi bile görmüyor.
Sadece eski telefonumla kıyaslama yapmadım, evde üç tablet, iki laptop, bir akıllı tv var. Hepsi farklı markalar. Hiçbirinde wifi çekim sorunu yaşamadım bugüne kadar. Ama Samsung Galaxy A56 wifi çekim sorunu yaşatıyor.
Yabancı forumlarda ve youtube yorumlarında bu sorunu yaşayan çok kullanıcı gördüm. Yani sorun bende veya modemimde değil. Dediğim gibi evde farklı markalardan birçok wifi cihaz var, hiçbirinde wifi sorunu yaşamadım. Yabancı forumlarda "modeminizin 2.4 ghz özelliğini kapatın, sadece 5ghz kullanın" veya "sadece mobil veri kullanın" gibi tavsiyeler var. Ben niye modemimin ayarını kurcalayım evdeki diğer cihazlar sorunsuz wifi çekerken ?! Veya niye sadece mobil veri kullanayım ? Normal bir şekilde telefonumun wifi'sini kullanmak istiyorum.
Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Samsung bu sorunu bir güncellemeyle çözebilir, umarım çözer.
Edit : Evde Galaxy S23 FE var, o cihazda bu wifi sorununu yaşamıyoruz.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 01:15 AM in
Galaxy A5 yazmıyor, o zaman 2.4 ghz ile bağlanıyor. Bunu bilmiyordum iyi oldu. Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 01:18 AM (Last edited 08-08-2025 01:19 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 12:39 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 12:46 AM in
Galaxy AEmin değilim ama büyük ihtimalle, A56 5ghz modemlere uyumlu olarak tasarlanmış. Çünkü yabancı forumlarda benimle aynı sorunu yaşayıp, çözümü 5 ghz modem alarak çözen bir yorum gördüm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 12:48 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 12:55 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 01:00 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 01:10 AM in
Galaxy AÇok teşekkür ederim arkadaşım. Büyük ihtimalle sorun bu. A56, 2.4 ghz için pek verimli değil, 5 ghz'ye göre ayarlanmış, diye düşünüyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 01:20 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2025 01:48 AM in
Galaxy ABence de sorun A56'da. Evde Galaxy S23 FE de var, onda bir wifi sorunu yaşamadık. Bir güncellemeyle çözülebilecek bir soruna benziyor. Umarım çözerler.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »