Original topic:

A56 Hücresel problemi

(Topic created on: 08-05-2025 10:53 AM)
508 Views
cegkkk
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba, turkcell kullanıyorum ve benimle birlikte a56 kullanan tüm arkadaşlarımda şebeke problemi var. Mesela Instagram da story izliyorum veya her hangi bir uygulamada sürekli internet varken video dönüyor duruyor. Geç yükleniyor veya internetten yaptığım her hangi bir işlem. Olduğum bölge merkez ve a56 dışında kullandığım başka model cihazlarda bu asla olmuyor. Çevremde a56 kullanan arkadaşlarımın tamamında bu sorun var. Bu sorun olurken şebeke ve internet full çekiyor gösteriyor. Çok ilginç bir sorun. A54 cihazımda mevcut onda böyle şeyler olmuyor. Çözüm nedir?

Örneğin sayfayı yenile diyorum 40 50 saniye sonra kendine geliyor.

image

Bu sorunu çok fazla yapıyor belirli periyotlarla
0 Likes
7 Comments
priv
Active Level 10
Galaxy A
Annemde de A56 var. Böyle bir sorun yok onun telefonunda. Hangi sağlayıcı sizin ki acaba?
cegkkk
Active Level 1
Galaxy A
Valla annemde a54 var bende de eski cihaz a54 onlarda olmuyor. Veya abimde s24fe var onda da yok bir a56 kullanan bende ve öneriyle aldırdığım 2 arkadaşımda var. Hepimiz turkcell iz ve İstanbul bahçelievler deyiz burada asla çekim sorunu olmuyor normalde 😓
priv
Active Level 10
Galaxy A
Anlaldım. Umarım çözülür.
Samsuņg
Expert Level 1
Galaxy A
Çekim gücünü arttırmak için kod var
cegkkk
Active Level 1
Galaxy A
Çekimde sorun yok ama rica etsem atabilir misin? Deneyeyim en azından belki çözer🙏
0 Likes
Samsuņg
Expert Level 1
Galaxy A
Dm den atacagım yoksa moderatorler ban atabilir 🥲
Galaxy A
A54 cihazımda turkcell kullanıyorum. Mobil veri ilk açtığımda açılmıyor 2.de açılıyor kronik sorun