cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A56 A36 çıktı

(Topic created on: 03-02-2025 08:46 AM)
822 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar A56 A36 çıktı ekran oranı çerçevesinde yine kalın olmuş kamerası da berbat ama A56 A36 galaxy al var now bar var A serisi now bar geleceği belliydi o zaman A54 A34 A55 A35 de galaxy al now bar gelecek

image

image

image

image

image

49 Comments
Galaxy A
Now bar tüm oneui 7 cihazlarına gelcek zaten, resim siliciye ai denilip koymuşlar zaten normlade var ai select diye birşey gelmiş onuda ben f06 5g incelemesinde bile gördüm (eski edge paneli özelliği zaten bende var,ai yazıp koymuşlar :d ) circle to search ax4 serisinde bile var
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Yapay zeka dediginde makale kısaltıp cagrıda ing tr cevirme velan bekliyordum
Galaxy A
Göz boyama işte 😄 yoksa var bu özellikler bizdede
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
S23 fe de ki yapay zekalar bizteki s serisi aynısı ara telefon oldugu halde esiksiz var
WS28
Active Level 6
Galaxy A
Kamera boyutları küçülmüş sanki
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Var gibi durup ama yok göz bayamak icin bi kac gereksiz seyleri eklemis ve olan seyleri bi araya toplamıs kercek tapanlı yapay zeka degil tek iyi yani now bar olması a serisinde 
Galaxy A

Yeni A56 5G çıktı ve yeni ne var biliyor musunuz?

Hiçbirşey🤩

S25 gibi işlemciyi biraz güçlendirmişler okadar

bir de 6 yıl güncelleme desteği (kesinlikle bekletmiyoruz)

hadi hiçbirşey eklemedik yapay zeka ekleyelim

o da yok

umarım a55ten pahalı değildir

siz ne düşünüyorsunuz🤔

002-Samsung-Mark-a-Step-Forward-With-AI-for-Everyone-by-Introducing-New-Galaxy-A56-5G-Galaxy-A36-5G-and-Galaxy-A26-5G.jpg

005-Samsung-Mark-a-Step-Forward-With-AI-for-Everyone-by-Introducing-New-Galaxy-A56-5G-Galaxy-A36-5G-and-Galaxy-A26-5G.jpg

006-Samsung-Mark-a-Step-Forward-With-AI-for-Everyone-by-Introducing-New-Galaxy-A56-5G-Galaxy-A36-5G-and-Galaxy-A26-5G.jpg

001-Samsung-Mark-a-Step-Forward-With-AI-for-Everyone-by-Introducing-New-Galaxy-A56-5G-Galaxy-A36-5G-and-Galaxy-A26-5G.jpg

004-Samsung-Mark-a-Step-Forward-With-AI-for-Everyone-by-Introducing-New-Galaxy-A56-5G-Galaxy-A36-5G-and-Galaxy-A26-5G.jpg

003-Samsung-Mark-a-Step-Forward-With-AI-for-Everyone-by-Introducing-New-Galaxy-A56-5G-Galaxy-A36-5G-and-Galaxy-A26-5G.jpg

     

Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Yapay Zeka Var Ya ?
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Oda çok fena kısılmış hocam a55 e gelir bu hiç yük kaldırmaz1740907405404.jpg
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
Sonuçta bunlar orta segment, fe ile aynı ayara getiremezler onun dışında yapay zeka konusunuda kısılmışta olsa vererek düzeltmişler güncelleme konusunda ise one ui7 e özel bir durum oluştuğuna inanmak istiyorum ben çünkü bundan sonraki süreçler daha hızlı gelişcek gibi keşke one ui7 de ki yenilikleri one ui7 8 9 diye yaysalardı aynı apple gibi daha iyi olurdu ama işte samsung :)