cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A56 A36 çıktı

(Topic created on: 03-02-2025 08:46 AM)
823 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar A56 A36 çıktı ekran oranı çerçevesinde yine kalın olmuş kamerası da berbat ama A56 A36 galaxy al var now bar var A serisi now bar geleceği belliydi o zaman A54 A34 A55 A35 de galaxy al now bar gelecek

image

image

image

image

image

Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
1 - Şu ekran çerçeveleri yorumun saçma. 15 20 bin ₺ verip amiral gemisi deneyimi yaşayım istiyorsun

2 - Parmak izi sensörü muhtemelen yukarı çekildi NowBar yeni nesil A'lara özel olabilir
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
Büyük ihtimal NowBar ı yeni nesile özel tutabilirler sonuçta orta segment cihazları. Satış politikası biraz farklı yani s25 e nowbar verip s24 e vermedikleri bir ortamdan uzak durup orta segmente böyle bir politika izlemeleri olası
Galaxy A
A15 test sürümde bile now bar görünüyordu tüm OneUI 7 kullanan cihazlara gelicek dendi zaten oda olmasa OneUI 7'nin bir anlamı kalmıyacak
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
Bende o yönde bekliyorum ama farklı olasılıklarda var umarım gelir her cihaza mükemmel bir yenilik sonuçta
Galaxy A
Now bar gösterildiğinde parmak izi ekranda gösterilmiyor bence çunkü buda optik parmak izi aynı yere konulmuştur
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy A
Kamera tasarımı hoş olmuş amiral sınıfına benzemesi iyi onun dışında çerçeveler tam yerinde bence yine amiral sınıfına benzememi ben beğendim ve ayretten galaxy ai kırpıp vermişler belliki tam bir f/p ürün
BerkeS24FE
Active Level 6
Galaxy A
479 euro olarak belirlenmiş 128gb olanı pahalı olucak gibi S24FE Daha mantıklı geliyor bana
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Var gibi durup ama yok göz bayamak icin bi kac gereksiz seyleri eklemis kercek tapanlı yapay zeka degil tek iyi yani now bar olması a serisinde 
BerkeS24FE
Active Level 6
Galaxy A
Hocam o zaman S24FE daha mantıkli ne düşünüyorsunuz
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Evet cok daha yetenekli s serisi deki