cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A56'55 / Honor 200 / Poco X7 Pro

(Topic created on: 4 weeks ago)
211 Views
MasterPatato
Active Level 7
Options
Galaxy A

Bu 3 model arasında kaldım 

Samsung'un marka güvenilirliği var diye hoşuma gidiyor ama one uidende memnun değilim hantal olduğunu düşünüyorum Miui ve Magice göre ve materyal kalitesi büyük ihtimalle diğerlerinden daha iyi one ui 7 dede hantallik sorununu hallettiklerine eminim ama one ui 7 nin gelmesini A56 nın çıkmasını beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum 

Honora gelirsek kamera konusunda ikisindende iyi olduğunu düşünüyorum işlemci olarak Samsung'tan daha iyi arayüz olarakta Samsung ve xiaomiden iyi olduğunu düşünüyorum kişileştirme olarak 

Pocoya gelirsek performans kısmında diğerlerinden bariz şekilde iyi olduğu kesin ama hem işlemci yeni hem de miuinin optimizasyon sorunları olsun xiaomiden memnun değilim ayrıca kamera bakımından diğerlerinden geride olduğu kesin 

*Burayada ufak bir not düşeyim honor alırsam büyük ihtimalle 512 GB modeli olacak
10 Comments
Zafercan
Active Level 6
Galaxy A
Şurda bişey kalmadı 22 ocakta çıkacak. Test et ve kendin karar ver derim. Ve servis konusunda deneyimlediğim için söylüyorum. Şuan gözümde samsung bir numara🙏
0 Likes
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
22 Ocakta A56 da geliyor mu bilmiyordum bunu
0 Likes
Zafercan
Active Level 6
Galaxy A
Yok onu bilmiyorum ama sürpriz olurda çıkarsa şaşırırız. One ui 7 kesin çıkıcak demek istediğim bu
Yasokaan
Active Level 4
Galaxy A
Samsung eskiye kıyasla her geçen gün daha çok gelişiyor. Honor x9a kullandım telefon güzeldi ama samsung'un verdiği hissiyatı alamadım. Xiaomi'nin birçok serisini kullandım mix olsun mi5 olsun redmi olsun poco olsu k20 olsun mi note 10 olsun xiaomi'nin çok yol katetmesi gerekiyor. Arayüz,hız,güncelleme problemleri çok fazla samsung güzel azıcık idare et a56 al bence çünkü rakiplerini yakalamak zorunda o yüzden a56 serisi ilr samsung'un iyi bir iş çıkarttığını düşünüyorum.
0 Likes
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Fiyatında 20K küsur gelmesi lazım 25 den gelirse gider poco alırım
0 Likes
Alicck
Active Level 3
Galaxy A
Galaxy A56 Kesin Tavsiyem Olur Poco X7 Pronun Performansı Daha İyi Kalıyor Sadece Bu Modellerin Yanında
0 Likes
ienes
Active Level 10
Galaxy A
Oyun oynayacaksın x7 Pro oynamayacaksan a56
0 Likes
Galaxy A
X7 pro
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Dostum hiç düşünmedi 😂