cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A55 yine güncelleme gecikti

(Topic created on: 3 weeks ago)
220 Views
OneUI_7
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Samsung'un A55 ile bir sorunu var galiba sürekli gecikiyor güncellemeler A55 için

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
Reddit'te diğer kullanıcılara gelmiş. Tabii ki Türkiye değil. Ayrıca rastgele yeniden başlatma sorunu varmış, düzeltilmiş bu güncelleme ile birlikte ama sanırsam Türkiye romunda sorun yok. Muhtemelen bu sorunu çözen bir yama ve ülkemize özel romda bu sorun olmadığı için geciktirmiş olabilirler. Gönderi, 8 saat öncesine ait.1737748840063.jpg

View solution in context

9 Comments
Alickk
Active Level 3
Galaxy A
Size Ocak Yaması Gelmiyecek Herhalde
OneUI_7
Expert Level 2
Galaxy A
Çok saçma bir durum aylık alanların hepsi aldı A55 dışında
GürkanA255G
Expert Level 2
Galaxy A
Yeni sürümle birlikte gelebilir
Solution
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
Reddit'te diğer kullanıcılara gelmiş. Tabii ki Türkiye değil. Ayrıca rastgele yeniden başlatma sorunu varmış, düzeltilmiş bu güncelleme ile birlikte ama sanırsam Türkiye romunda sorun yok. Muhtemelen bu sorunu çözen bir yama ve ülkemize özel romda bu sorun olmadığı için geciktirmiş olabilirler. Gönderi, 8 saat öncesine ait.1737748840063.jpg
YunusG
Active Level 10
Galaxy A
Tabii ki ülkemizde diğer birçok daha alt segment cihazlar dahi aldı. Daha birçok sebep vardır ama bakalım.
kreps
Active Level 3
Galaxy A
A35 ıcınde boyle guncelleme gelmiyor 1737749160169.jpg
Halit_A35
Active Level 3
Galaxy A
Hocam yine a55 iyi a35'i iyice unuttular😂
Galaxy A
Maalesef gelmedi bir türlü
RockCharT
Active Level 5
Galaxy A
A55 de de ara ara yeniden başlatıyor benim özellikle de arka da çok uygulama tutarsam ve bir süre Genshin Impact oynayıp çıkarsam bir kaç defa denk geldim ve Members dan geri bildirim yolladım düzeltirlerse iyi olur.