cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A55 ilk izlenim ❗️🫡

(Topic created on: 06-06-2024 04:58 PM)
468 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Galaxy A
Herkese selamlar dün bildiğiniz üzere bir soru sormuştum a35 mi a54 mü diye çoğu kişi a54 demişti bana da a54 e o parayı verdikten sonra a55 daha mantıklı geldi ve a55 aldık 🤗. Açıkcası a55 serisi ilk tanıtıldığında bir çok kişi artık a55 in orta segment olmaktan çıktığını daha üst segment bir cihaz olduğunu söylemişti ben itiraz edip pek bu görüşü benimsememiştim. Ama daha cihazı ilk elime aldığım andan itibaren farkettim gerçekten ilk çıkan a50 serisiyle arasındaki malzeme kalitesi farkı çok açışmış özelliklr a50,a52 yi tecrübe eden birisi olarak cihaz premium bir hissiyata kavuşmuş bu konuda bana tükürdüğümü yalattırdı tabi herkesin söylediği gibi keşke ekran çerçevesini ince yapsalar daha güzel olur bununla beraber bir kaç aydır s23 kullanmanın sebebi olsa gerek bana gerçekten çok büyük geldi 😅. bi hayırlı olsun alırm 🫡🧿

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Benim için ve marka için hâla orta segment😁🤗

View solution in context

Solution
Galaxy A
A55 orta segment S serisi değil

View solution in context

Solution
Şevket19
Active Level 5
Galaxy A
Orta segment ama telefon kaliteli bayağı Samsung bu işi yapmış

View solution in context

10 Comments
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Benim için ve marka için hâla orta segment😁🤗
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
Ekran çerçevesi bütün karizmayı bozuyor açıkcası yoksa güzel olmuş bende "amiral" demiyorum tabi orta segment bir cihaz bence de ama rakiplerine göre genel malzeme kalitesine bakarsak daha premium bir orta segment (çerçeve dışında) 😅
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
🙏🫂🥰
Solution
Galaxy A
A55 orta segment S serisi değil
Galaxy A
Hayır üst segment değil yani
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
Üst segment de demedim ki diyenler vardı* ben bu görüşü benimsemiyordum ama premium bir hissiyata kavuşmuş diyorum
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
S demedim zaten hocam daha premium bir hale gelmiş onu söyledim
Galaxy A
Ben de demek istedim ki üst segment sanmasınlar, orta segment olarak belirttim.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
🫡