cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A55 hakkın da ufak bi görüşüm 👇

(Topic created on: 05-11-2024 10:04 PM)
172 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Arkadaşlar A55 hakkın da ufak bir görüşlerimi paylaşmak istiyorum

A73 den A55 geçtim biliyorsunuz bir çoğunuz zaten A55 A73 kadar hızlı değil bunu belirtmek isterim

A73 telefon da bulunduğum bölge de şebeke sorunu yaşıyordum hatta konusunu da açmıştım bazen şebeke gidip geliyordu sıfırlamama rağmen düzelmemişti şuan A55 de şebeke problemini yaşamıyorum şebekesi güçlü çekiyor...

Solution
Galaxy A
Tm.
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Takipten Çıkmışsın Kardeşim, 😊
Simidi Farkettim, Birazda Soğuk Gibisin. Yakıştıramadım Bu Hareketliri sana Valla.
Solution
Galaxy A
Son yaptıklarından sonra asil ben sana yakıştıramadım milletin icinde hatalarin gozume çarpıyor demek ne haddine gücüme gitmedi desem yalan olur
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Hala Devam Etmenden Kaynaklı Hatalarına Kardeşim, Bundan Kaynaklı dedim.

Zaten dedim sana ben En temelde Fikrini Yanlış Bulduğumu kastediyorum. İma ederek Çok uzattığımı Söylüyorsun Kardeşim, Ben Bu Tarz Söylemlere Alınmazken Senin alinman Değişik geldi.

Biliyorsun Ben birsey Söylerken. Kötü bir amaçla Değil Kibarca Fikrimi Belirtiyorum belki Bir Uyarı Yapıyorum yada Böyle yapmaman gerektiğini söylüyorum.

Sana Karşı Bir kırgınlığım Yok. Yada Bir Kızgınlığım Yok, Dediğim Gi i Eğer alındıysan Kırdıysam Kusuruma Bakma Dedim zaten.
Galaxy A
Kardeşim hatalarım ne ? Onu anlamadim aciklarsan hak veririm sana
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Biraz düşün Kardeşim. Burada Katiyen söyleyemem ayrıca.
Galaxy A
Tamam ozele gel
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Dm'den Floood Yemiş Bulunmaktayım İsmail Kardeşim, Dediğim Gibi biraz düşün Ben senin için diyorum öyle Kötülüğünü falan düşündüğümden değil.
Galaxy A
Webden giriş yap mesaj at duzeliyor hatami bulamadim böyle de rahatsiz oluyorum ozelden guzelce sebebini soyle
Solution
Galaxy A
👍