Original topic:

A55'de One UI 8.5 😍

(Topic created on: 03-01-2026 03:24 PM)
1539 Views
ᴅnz
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Merhaba değerli Members üyeleri,
Dün One UI 8.5'ı cihazıma yükledim. Size kısaca deneyimlerimi anlatmak istiyorum.
Cihazın akıcılıgı çok iyi olmuş. Tasarıma alışamadım ama hala garip geliyor. Kontrol paneli de nedense biraz ağır şekilde açılıyor.
Ayrıca şunu farkettim eskiden telefonu yeniden başlatınca özellikle A serisi cihazlarda telefon aşırı kasıyordu ancak bunu biraz çözmüşler artık eskisi kadar kasmıyor. İstediğiniz sorulari sorabilirsiniz elimden geldiğince yanitlayacağım😍
(Postu dün gece paylaşmıştım çoğu kişinin görmesi için tekrar paylaşıyorum)

NOT: Maalesef A55 cihazina kurmak isteyenlere yardimci olamayacağım cunku bu surumu kurarsaniz bir sorun cikarsa One UI 8'e geri dönemiyorsunuz.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

50 Comments
ens07
Expert Level 5
Galaxy A
eline sağlık hocam. biz de bekliyeceğiz artık 😊
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim hocam 😍 şu şubat yaması gelsinde 8 e geri döneyim bende sızıntı sürüm kullanmak hiç rahat hissettirmiyor bana ne yalan söyleyeyim. Resmi bir beta olsaydı kalmaya devam ederdim 😊
ens07
Expert Level 5
Galaxy A
haklısın hocam. orjinal sunucudan gelen yazılımın tadı başka oluyor😊
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Galaxy A
Pil kısmı biraz çirkin duruyor sanki birde buglar var gibi bazı görsellerde pil kismi gitmiş😊
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam ben kendim kapattim pil gostergesini bug değil 😊 ilk 2 fotoğrafı ilk kurduğumda cektim sonra pil göstergesini kapattim çirkin bulduğum için
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Galaxy A
👍🏻😊
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy A
Deniz varol gardaşım varmi yenilik yoksa sadece makyaj mi
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy A
Özellik olarak tek bu ikisi var sanırım 😊 makyaj ağırlıklı bir güncelleme1772368366769.jpg1772368366793.jpg
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy A
Olsun hic yoktan iyidir emegine sağlık hocam