cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 beta

(Topic created on: 04-08-2025 11:27 AM)
182 Views
Kewenty
Active Level 7
Options
Galaxy A

Hindistanda beta programı başlamış. Csc değiştirip betayı alabilirmiyim??

6 Comments
Lushyy
Active Level 10
Galaxy A
OEM kurulum yapabilirsiniz. Hangi site olduğunu hatırlamıyorum ancak güvenli. Bilgisayar kullanarak kablo takarak o siteden indirdiğiniz One UI 7 beta dosyasını zipten çıkartıp telefonun arayüzüne girerek kuruyorsunuz. Zor bir işlem, detaylı ve hata şansınızın olmadığı bir işlem. Türkçe anlatımları da bulunuyor youtube'da. Araştırmadan kurulum yapmanızı önermem. A55 için beta ülkelerine beta verildi. Muhtemelen bahsettiğim siteye A55 One UI 7 Beta dosyası yüklenmiş olur, inidirip videolardaki şekilde cihazınıza türkiyede olsanız bile bilgisayar ile birlikte kurabilirsiniz. Buna OEM kurulum deniyor. Hatta güncellemeler çıktıkça yine gelmeye devam ediyor diye biliyorum. Yine de aklınızda varsa güzelce araştırın derim.
Kewenty
Active Level 7
Galaxy A
Hmmm anladım hocam. Bayağı meşakatliymiş. Ben en iyisi stabil dağıtımı bekleyeyim
Lushyy
Active Level 10
Galaxy A
Öyle ne yazık ki, şansa bırakmayıp beklemek daha iyi olur. Zaten bir anlamı kalmadı artık. Ne özellik varsa gördük başkalarından. Bana gelse Akıcılık, Nowbar ve Quickpanel dışında sevindirecek aman aman bir özellik kalmadı kendimce. Heyecanı kaçtı çünkü. Beklemeyi tercih ederim.
Kewenty
Active Level 7
Galaxy A
Çok haklısınız. Bana kalırsa uygulama ikonları falan berbat olmuş. Nowbara gelirsek A ve FE serisi için pek de hoş durmayan bir özellik çünkü ekranın ortasında çirkin gözüküyor.
Lushyy
Active Level 10
Galaxy A
Oyle evet, şu sıralar çuvalladılar fazlasıyla. Düzeltmeleri gereken çok şeyleri var.
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy A
Dolaylı yoldan alabilirsin sadece. Doğrudan güncelleme şeklinde alamazsın