cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 Ocak Ayı Güncellemesi nerede ?

(Topic created on: 02-01-2025 05:55 PM)
228 Views
WS28
Active Level 6
Options
Galaxy A

A55 Ocak Ayı Güncellemesi nerede ? Günceleme yayınlandı, şubat ayına girdik ancak Türkiye'ye daha gelmedi. Biraz bu güncelleme olaylarını sıkı tutun Samsung yetkilileri özellikle One Ui 7.0 güncellemesinde xiaomi bile siz one ui 7.0 a geçeseye hyper os getirdi 2.0 geliyor.

11 Comments
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Türkiye rezaleti haftaya gelir umarım dicem bu sefer de biz şubat ayında ocak güncellemesi verdik neden one ui 7 verelim diye demezler inşallah
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
A55'de Türkiye'de One Ui 7.0 İle Gelebilir Ocak Yaması
WS28
Active Level 6
Galaxy A
Hocam çok saçma olmazmı sonuçta bir güvenlik sıkıntısı varsa tüm A55 lerde vardır. Yani amerikaya vermeyip türkiyeye verdikleri bir yama yoktur diye düşünüyorum. Böyle olduğundan dolayı AB veya EU cihazlarının o yama ya ihtiyacı olduğu için gelmiyor mu ? E o zaman türkiye cihazları neden geç alıyor ?
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Avrupa'da Almış A55 Ocak Yamasını Türkiyede Ya Daha Geç Gelecek Veya Dediğim Gibi Olacak
0 Likes
Galaxy A
Ocak ayını bitirdik
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Öyle Ama Gelmedi İşte Ocakta
0 Likes
Galaxy A
Benmki a35 uı7 gelmezse s22 ye geçicem aynı fiyatları internette 18kya buldum temiz
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
A35 A Serisi Olduğundan Daha Geç Alır Daha Erken Almak İstiyorum Diyorsan S22 Almalısın
0 Likes
Galaxy A
Snap 8gen 1 var ve aynı fiyatta satılıyo bunu erken öğrenseydim alırdım s22 kafama tükereyim
0 Likes